Fortnite 200 Milyon Oyuncu Sayısını Geçmeyi Başardı - Haberler - indir.com

Fortnite 200 Milyon Oyuncu Sayısını Geçmeyi Başardı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 52 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-30 11:45:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Son dönemin yükselen ismi Fortnite rekorları kırmaya devam ediyor. Oyun dünyasında PUBG ile olan rekabetiyle bilinen Fortnite’ın yapımcısı olan Epic Games tarafından oyuncu sayısına dair önemli açıklamalar yapıldı. Battle Royale formatına sahip olan Fortnite oyunu hem konsol hemde bilgisayar üzerinden popüler olarak oynanmaya devam ediyor. Şirket son olarak geçtiğimiz Haziran ayında yapmış olduğu açıklama ile beraber oyunun toplamda 125 milyon oyuncu sayısını geçtiğini ifade etmişti. O açıklamadan sonra yaklaşık 6 aylık bir süreç geçti ve bu dönemde oyuna 75 milyon oyuncu daha eklendi ve oyundaki toplam oyuncu sayısı 200 milyonu aşmış oldu.

Fortnite Oyuncu Sayısı Dudak Uçuklatıyor

9 Kasım’da geçtiğimiz haftalarda Epic Games tarafından Fortnite’ın aynı anda anlık 8.3 milyon oyuncuya eriştiği ve bir rekor kırdıklarını dile getirmişti. Gelen yeni rakamlara göre ise Fortnite oyun dünyasının en fazla izlenen oyunu olmuş durumda. Aynı anda en fazla kişinin izlemiş olduğu bu oyun yayını bu rekoru elinde tutmaya devam ediyor. Haziran döneminden beri ise oyuncu rakamı tarafında yüzde 60’lık bir genişleme olduğu da ifade ediliyor. Fortnite’a büyük bir popülerlik katan Battle Royale modu geçtiğimiz Eylül ayı ile beraber oyunculara getirilmişti.

Samsung, Fortnite'a yeni aksesuar seti getiriyorSamsung, Fortnite'a yeni aksesuar seti getiriyor

2017’nin son döneminde henüz 30 milyon oyuncuya sahip olan oyun 2018’in ilk ayında 40 milyon oyuncu rakamına erişmişti. Şubat ayı başı ile beraber ise oyuncu rakamı 45 milyona gelirken, Haziran ayı ile beraber bu oyuncu rakamı Fortnite tarafından açıklanana göre 125 milyona eriştiği dile getirildi. Fortnite şuan için Mac, PlayStation 4, PC, Xbox One, Nintendo Switch, iOS ve Android platformlarda  ücretsiz olarak oynanabilir durumda. Bakalım bu iyi istatistikler karşısında PUBG nasıl bir performans sergileyecek göreceğiz.


Fortnite Gizemli Küp Yok Oldu, Yeni Dünya BaşlıyorFortnite Gizemli Küp Yok Oldu, Yeni Dünya Başlıyor
Fortnite 6.22 güncellemesinde neler var?Fortnite 6.22 güncellemesinde neler var?
Fortnite'ın yeni güncellemesi yayında!Fortnite'ın yeni güncellemesi yayında!

PAYLAŞ