Fortnite 2 Sezon'daki gizli geçitler nasıl kullanılır? - Haberler - indir.com

Fortnite 2 Sezon'daki gizli geçitler nasıl kullanılır?

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 16 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-08 13:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Günümüzün popüler Battle Royale oyunlarından birisi olan Fornite için geçtiğimiz günlerde bölüm 2. Sezon 2 yayınlandı. Yeni teması ajanlar olarak belirlenen bu sezonda oyun içerisinde yer alan ajan temalı silahlar, görünüşler ve ekipmanlar ile gizli geçitler oyuncular tarafından bir hayli sevildi. Yeni bir özellik olan gizli geçitler yeni sezonda nasıl kullanılır, bu içeriğimizde bu sorunun cevabını vermeye çalışacağız. Fortnite hayranlarının merakla beklediği Bölüm 2 ikinci sezon geçtiğimiz hafta ile beraber yayınlandı.

Sınırlı içerik güncellemeleri sonrasında gelen yeni sezon ile beraber yenilikler oldukça beğenildi. Yeni sezon gizli ajan temasına sahip olurken, etkileyici grafikleri ve yenilikçi içerikleri ile dikkat çekti. Oyuncular hala oyun içerisindeki tüm özellikleri keşfetmeye çalışırken, ödüller ve sırlar ile dolu bir gizli geçit keşfedildi.

Fortnite ve Fortnite Mobile oyuncularının işine yarayacak taktiklerFortnite ve Fortnite Mobile oyuncularının işine yarayacak taktikler

Gizli geçitlerde nasıl saklanılır?

Oyuna yeni gelen bu gizli geçitler, tüm güvenli ev konumlarında bulunabiliyor. Bu noktada yeni gizli geçitler, eski bölümlerin aksine içerisinde dolaşılabilecek bir alan değil. Bu noktada taşınabilir tuvaletler ve damperler olarak gizlenmiş durumda. Yapılan yorumlara göre ise mücadeleyi bitirenlerin bu sezonun en iyi Fortnite gizemlerinden en önemli kilidi açmaya yakın olacağı söyleniyor.

Gizli bir geçit bulduğunuz zaman yaklaşıp “Gizle” buıtonu göründüğünde E tuşuna basarak kendinizi gizleyebilirsiniz. Daha sonra tünelden yakındaki bir yere taşındığını göreceksiniz. Yarışmayı tamamlamak için ise bu durumu üç farklı oyunda gerçekleştirmeniz gerekiyor. Oyunun en uzun sezonu olan söz konusu 2.sezon 10 GB’lık bir güncelleme ile gelmişti. Yeni sezonda helikopter ile uçulabileceği söylense de, henüz bir helikopter keşfedilmiş değil. Oyuncular iki ajandan birini seçebiliyorlar. Hayalet veya Gölge olarak seçilebilecek bu durum sonrasında haritadaki görevler tamamlanarak “Kaycard” adlı anahtarı kazanabiliyorlar. Bu anahtarlar ile ise gizli sığınakları açmak mümkün oluyor.

Oyuncular ise görevleri tamamlayarak oyun içerisinde ilerleyip puan kazanıyor ve bu puanları çeşitli ödüllere sahip olmak için kullanabiliyorlar. Yayınlanmasından 1 hafta bir süre geçmesine rağmen oldukça sevilen ve üzerine konuşulan yeni güncellemelerin detayları ve yeni keşifleri önümüzdeki günlerde ortaya çıkmaya devam edecektir.


Fortnite 2. Bölüm: 2. Sezon bugün başladı!Fortnite 2. Bölüm: 2. Sezon bugün başladı!
Fortnite v12.10 güncellemesi yayınlandı!Fortnite v12.10 güncellemesi yayınlandı!

PAYLAŞ