Fortnite 2. Bölüm: 2. Sezon bugün başladı! - Haberler - indir.com

Fortnite 2. Bölüm: 2. Sezon bugün başladı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 58 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-02-21 19:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Popüler Battle Royale oyunu olan Fortnite için 2.bölüm 2.sezon bugün itibariyle başlamış oldu. Bu bölümün teması “Çok gizli” olurken, Fornite 2.bölüm 2.sezon’da genel tüm içeriğin ajanlarla ilgili olduğu gözüküyor. Piyasadaki PUBG oyununun en büyük rakiplerinden birisi olan Fortnite’ın 2.bölüm ilk sezonu geçtiğimiz günlerde bitmişti. Fortnite 2.bölüm 2.sezonu ise bugün başladı. Bu yeni sezonun yeni bölümünün ana teması ise “Ajanlar” olarak belirlendi. Oyun bu sefer, ajan temalı silahlar, ekipmanlar ve aksesuarlara sahip olacak. Fortnite 2.Bölüm: 2.Sezon’da Karanlık ve Aydınlık adı verilen iki ayrı ajan grubu yer alacak. Sınırlı sürede olacak operasyonlar’da oyuncular, düşman üslerine sızarak ajan temalı yeni güçlü ve eşsiz silahlara sahip olacaklar.

Fortnite 2.Bölüm: 2.Sezon başladı

Fortnite 2019 yılında rekor gelir elde etti!Fortnite 2019 yılında rekor gelir elde etti!

Oyun ajan teması ile beraber başka ekipmanlarla beraber güçlendiriliyor. Oyun esnasında oyuncular rakiplerini sabote edebilmesi için tuzak bombaları, farklı kıyafetler ve yakınlık mayınları gibi içerikler bulabilecekler. Diğer yandan rakiplerden gizlenmek için gizli yerler de oyuna eklenenler arasında bulunuyor. Fortnite, geçtiğimiz sezon yeni haritasıyla beraber tanıtmış olduğu Apex Legends benzeri kasalarına Top Secret kasalar ekliyor. Bu noktada anahtar kartları ile  bu kasaları açmak mümkün olacak. Fakat anahtar kartları elde etmek için hangi düşmanların öldürülmesi gerektiği belli olmuş değil.

Oyunun yayınlanan Savaş Bileti oynayış videosu, Fortnite 2.bölüm: 2.sezon hakkında daha fazla bilgi içeriyor. Bu yeni sezon ve bölüm ile beraber İmge, Tinamit, Midas ve Tehlikedi gibi çeşitli karakterlerin kilidi açılıyor. Müsabakalarda yer alan görevler tamamlanarak Aydınlık ve Karanlık sürümlerine özel görünümlerinde açılması sağlanacak. Görev tamamlanarak açık veya koyu renklerle karakterler özelleştirilebilecek.

Savaş bileti oynayış videosunda ayrıca yeni eklenecek olan Deadpool skininin de bulunduğu bir görüntü bulunuyor. Deepool skininin nasıl kazanılacağı ise henüz bilinmiyor.


Oyun sektöründe bir ilk! Fortnite büyük bir adım attı!Oyun sektöründe bir ilk! Fortnite büyük bir adım attı!
Fortnite ve Fortnite Mobile oyuncularının işine yarayacak taktiklerFortnite ve Fortnite Mobile oyuncularının işine yarayacak taktikler

PAYLAŞ