Fortine ve TikTok’dan yeni oyun etkinliği - Haberler - indir.com

Fortine ve TikTok’dan yeni oyun etkinliği

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 32 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-01-23 18:19:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Popüler Battle royale oyunu olan Fortnite ile beraber son dönemin yükselen sosyal medya uygulaması TikTok, iş birliğine gitti ve ilginç bir etkinlik başlattı. Öyle ki TikTok uygulaması ile paylaşacağınız özgün bir dans figürü Fortnite oyununda onaylı bir figür haline gelebilir. Son dönemin popüler video paylaşım uygulaması TikTok, sansür ve kişisel verilerin gizliliği noktasında tartışmalara sebep olmuş ve gündeme gelmiş olsa da, Çin merkezli uygulama yoluna devam ediyor. Şimdi ise piyasanın sevilen oyunlarından olan Epic Games’ın Fortnite yapımı ile bir anlaşmaya girildi ve TikTok ve Fortnite özel bir yarışma düzenlemeye başladı.

TikTok ve Fortnite iş birliği

Fortnite 2019 yılında rekor gelir elde etti!Fortnite 2019 yılında rekor gelir elde etti!

Emote Royale Contest adlı bu yarışma temel olarak TikTok’ta geçiyor ve bir oyun içermiyor. Katılmak için ise en az 15 saniyelik bir TikTok videosu çekmek gerekiyor. Bu videoda ise orijinal bir dans figürü ile özel koleksiyon içerisinden bir parça seçilecek. Video paylaşımının ise #EmoteRoyaleContest etiketi ile yapılması gerekiyor. Bu etiket ile bulunan videolar yarışma jürisi tarafından tek tek incelenecek. Bu kapsamda en fazla puanı alan videonun hazırlayıcısına 31 Ocak tarihinde haber verilecek.

Yarışma içerisindeki birincilik ödülünde ise Fortnite oyunu içinde dans figürlerinden birisi olunacak. Bu figür diğer figürler gibi mağazada yer alan ve satın alınabilecek. Diğer yandan kazanan kişi 25000 V-Bucks, özel drone glider, kapüşon, çanta, kablosuz hoparlör, jenga, Dark Fire Xbox One X ve PS4 konsol paketlerinden oluşan değerli bir ödül çantasına sahip olacak.


Oyun sektöründe bir ilk! Fortnite büyük bir adım attı!Oyun sektöründe bir ilk! Fortnite büyük bir adım attı!
TikTok para kazanmanın yollarını arıyorTikTok para kazanmanın yollarını arıyor
SnapChat CEO’su Evan Spiegel TikTok’un Instagram’ı geride bırakacağını düşünüyorSnapChat CEO’su Evan Spiegel TikTok’un Instagram’ı geride bırakacağını düşünüyor

PAYLAŞ