Fornite hakkında açıklamalar yapıldı! - Haberler - indir.com

Fornite hakkında açıklamalar yapıldı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 29 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-02-15 09:00:00
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Oyun

Battle Royale modu ilk çıktığı günden itibaren birçok kişi tarafından beğenilerek popüler oyun modu olma konusunda emin adımlarla ilerliyor. Bu mod gün geçtikçe kendini ilerletmeye ve geliştirmeye devam ediyor.

Playerunknown's Battlegrounds yani kısaca PUBG ile başlayan bu Battle Royale modu bilmeyenler için kısaca açıklamak gerekirse bir arenada açlık, susuzluk ve dayanıklılık gerektirmeden arenada öldürerek hayatta kalmanın amaçlandığı oyun modu. Kısaca Hunger Games'den yoğunca ilham alınmış bir oyun modu da denilebilir.

PC, Xbox One ve PS4'te çıkan ve PUBG'nin ücretsiz alternatifi olan Fornite, oyun dünyasında yepyeni bir solukla çıkıp gittikçe yüksek bir oyuncu kitlesine ulaşmayı başardı. Bu başarının ardından Fornite yapımcıları daha fazla yenilikle oyunun zinde ve yeni tutmayı başaracak gibi duruyor. Bu durumundan çabucak vazgeçecekmiş gibi durmayan yapımcılar,  2.3.0 yaması ile yeni özellikler eklemektense oyunun buglarını ve sunucu hatalarını gidermeye çalışacak.  Oyun zevkinin baltalanmaması konusunda yapılan bu hareket pek çok kişinin beklediği bir şey. Epic Games bu konu için yaptığı açıklama ise şöyle; 'Oyuna dair gelecek yama planlarının bir miktar değiştiğini, ilk etapta oyunun daha oynanılabilir olması için çalışmalar yapılacağı' belirtilmiş. Bu planları sadece stabil bir oyun düzeyine ulaşmakla sınırlandırılmamış. Konsollarda sabit 30 fps'de çalışan oyun  kısa süre içerisinde 60 Fps'e çekilecek. Bunun dışında oyuna 50v50'lik Blitz modu eklenecek ilk yeni mod olacak. Deneme süresince oyun modu kontrol edilecek daha sonra ise oyuna direkt entegre edilecek.

 





PAYLAŞ