Formunuzu korumanız için 7 ağırlık ve egzersiz uygulaması - Haberler - indir.com

Formunuzu korumanız için 7 ağırlık ve egzersiz uygulaması

Tahmini Okuma Süresi : 5 ' 58 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-04 16:08:29
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Donanım

Uygulamalar nasıl egzersiz yaptığımıza kadar hayatımızın neredeyse her alanını daha kullanışlı hale getirdi. Kullanıcılar, ihtiyaç duyabileceği her alanda bir uygulama olarak kişisel asistanından yararlanmaya başlayabilir. Özellikle formunuzu korumak, ağırlık ve egzersiz çalışmalarınıza kendi imkanlarımız dahilinde devam etmek istiyorsanız ilk olarak başvurmamız gereken yer akıllı telefonlar için geliştirilmiş uygulamalar.

Uygulama marketlerde pek çok farklı alternatifin bulunduğu ağırlık ve egzersiz uygulamaları sayesinde evinizde yapacağınız etkinliklerle istediğiniz sonuçlara ve hedeflere kolayca ulaşabilirsiniz. İşte sizler için derlediğimiz formunuzu korumanıza yardımcı olacak 7 ağırlık ve egzersiz uygulaması.

Yerli Diyet ve Egzersiz Uygulaması: DiyetickYerli Diyet ve Egzersiz Uygulaması: Diyetick

You Are Your Own Gym

Herhangi bir spor salonu ihtiyacını ortadan kaldıran uygulamanın temel odak noktası ise kişinin kendisinin bir spor salonu olduğu. Bu açıdan bedeninize yönelmek ve çeşitli programları uygulayarak egzersizlerinizi yapmak uygulama ile oldukça kolay. Nerede olursanız olun egzersiz yapmak istediğiniz her an uygulamadan destek alabilirsiniz. Üstelik farklı seviyelere yönelik 10 haftalık fitness programları ile genel bir programa dahil olarak daha planlı ve programlı bir çalışma benimsemeniz de seçenekler arasında.

BodBot

Evinde çalışmak için ekipman kullanmayı tercih eden kişilere göre daha uygun olan bu uygulama ile kişisel programınızı kolay bir şekilde sürdürebilirsiniz. Yüksek düzeyde kişiselleştirme seçeneği ile sadece size özel programları sunabilecek olan uygulama, odak alanınıza yönelik size destek sağlar.

Sadece vücudunuzun belirli bölgesini çalıştırmak istiyorsanız yine programlar arasında bu yönde tercihlerde bulunabilirsiniz. Üstelik uygulama tüm fitness seviyelerine uygun olduğundan dolayı başlangıç seviyesinden ileri seviyeye kadar herkesin uygulamadan yararlanması da mümkün durumda. Uygulamanın içerisinde yer alan özelliklerin büyük bir bölümü ücretsiz olarak kullanıcılara sunulduğundan dolayı herhangi bir ödeme yapmanıza da gerek yok.

Freeletics Bodyweight

Freeletics Bodyweight, çeşitli egzersiz uygulamaları sunduğu gibi vücut ağırlığı antrenmanlarına yönelik seçenekleri uygulamanın en güçlü yanı. Uygulama, size özel programlar sunmak adına kurulum aşamasının ardından yaş, egzersiz hedefleri ve fitness seviyesi gibi pek çok farklı detayı sormaktadır. Bu detayları doğru bir şekilde girerek kendinize özel olarak geliştirilen eğitim programına başlayabilirsiniz. Bu bilgiler sonrasında program dahilinde seansların uzunluğundan hedeflenen sonuçlara kadar pek çok farklı kişiselleştirilmiş programlar sunulacaktır. Çoğu programa ücretsiz bir şekilde erişebilme imkanınız olduğu için uygulama için herhangi bir ödeme yapmanıza gerek yoktur.

8fit

Ücretli ve ücretsiz egzersiz uygulamalarının bir arada bulunduğu 8fit ile kendinize yönelik uygun programları tercih ederek çalışmalarınızı başlatabilirsiniz. Zindelik seviyeniz, hedefleriniz ve antrenman seviyeniz gibi pek çok güzel verileri girebileceğiniz uygulama, size uygun olan programları sunarak doğru bir spor yapmanızı sağlıyor. Üstelik uygulamada dahilinde yapılacak alıştırmalarda hareketli görüntüler ve sesli yönlendirmeler de kullanıcıların kolay bir şekilde antrenman yapmasını yardımcı oluyor.

Seven

Vücut ağırlığı çalışmak isteyen fakat ekipmana sahip olmayan kişiler için geliştirilmiş uygulama, sizlere özel çözümler sunuyor. 7 dakikalık egzersiz programlarının benimsendiği bu uygulama bu nedenle de 7 adını almış. Evinizde ya da işyerinizde yapacağınız küçük seanslar ile birlikte formunuzu korumanız ve zindeliği sağlamanız mümkün. Uygulamanın ücretsiz versiyonu kısıtlamalı da olsa kullanılabiliyor. Ücretsiz versiyonunda yer alan 12 egzersiz ile günlük antrenman programınızı sorunsuz bir şekilde devam ettirebilirsiniz. Üstelik ücretsiz 12 egzersiz 2 ayda bir yenilenmekte ve böylece iki ayda bir yeni programa geçiş yapmanız sağlanmaktadır.

Keep

Google Play Ödüllerinde 2018'in en iyi kendini geliştirme uygulaması olarak seçilen Keep, kişisel yaşamına yaptığı destek ile büyük bir kolaylık sağlıyor. Öyle ki duruşunuzu düzeltmek istiyorsanız ya da ağrı kesici gibi ilaçlara son vermek istiyorsanız bu uygulama ile kendinizi bu yönde geliştirmeniz mümkün Üstelik uygulama dahilinde yer alan egzersiz programlarını uygulama ana sayfasına ekleyerek kolay bir şekilde erişebilirsiniz. Arkadaş sisteminin de benimsendiği uygulamada çevrenizi bu uygulamada ekleyerek birlikte spor çalışmalarınızı sürdürebilirsiniz.

Home Workout – No Equipment

Adından da anlaşılacağı üzere evde herhangi bir ekipman olmadan çalışma yapmak isteyen kişilere yönelik geliştirilen uygulama tamamen ücretsiz. Bu açıdan herhangi bir kısıtlama olmaksızın ücretsiz bir uygulama arayan kişiler için ilk seçeneklerden bir tanesi olan uygulama, ücretsiz olması nedeniyle uygulama içi satın alma ve reklamları içeriyor.

Hem yeni başlayan hem de ileri seviyede kullanıcılara yönelik farklı programlar sunan uygulamada, zorluk seviyeleri seçilebilir durumda. Üstelik vücudun belirli bölgelerinde odaklanmak ve bu odak bölgelerine yönelik çalışma yapmak yine uygulama dahilinde mümkün. 

Android Telefonlar Için En İyi Fitness Ve Egzersiz Uygulamaları 


Android Telefonlar Için En İyi Fitness Ve Egzersiz UygulamalarıAndroid Telefonlar Için En İyi Fitness Ve Egzersiz Uygulamaları

PAYLAŞ