Formula 1 Yarış Oyunu: F1 Race Stars (Video) - Haberler - indir.com

Formula 1 Yarış Oyunu: F1 Race Stars (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Hem masaüstü hem de mobil platformlar için geliştirdiği yarış oyunlarıyla başarısını kanıtlamış Codemasters tarafından hazırlanan F1 Race Stars, gerçek hayattaki Formula 1 yarışlarını mobile taşıyan eğlenceli bir araba yarışı oyunudur.

Formula 1 yarış pistleri temel alınarak tasarlanan 40 yarış pistinde yapacağınız heyecan dolu yarışlarda birinciliği elde etmek için mücadele edeceğiniz oyunda aracınız ile drift yapabilir, karşınıza çıkan rampalardan zıplayarak geçebilir ve yolunuza çıkan bonusları toplayarak geçici güçlendirmeler sayesinde rakiplerinizden ileri bir pozisyonda yer alabilirsiniz.

F1 Race StarsSebastian Vettel, Lewis Hamilton, Fernando Alonso gibi ünlü formula pilotlarından dilediğinizi seçerek yarışabileceğiniz oyunda ayrıca 2013 yılındaki Formula 1 yarışlarında kullanılmış arabalar ile takımları da bulabilirsiniz.

Farklı oyun kontrollerinin yer aldığı oyunda aracınızı cihazınızın dokunmatik ekranını kullanarak ya da cihazınızın hareket sensörü aracılığıyla rahatlıkla kontrol edebilirsiniz.

Detaylı tasarlanmış grafikleri ve birbirinden güçlü Formula araçlarıyla son derece eğlenceli bir yarış deneyimi sunan F1 Race Stars'ı aşağıdaki bağlantı üzerinden iPhone ya da iPad cihazınıza indirebilir ve geliştirici tarafından yayınlanan tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.




F1 Race Stars Tanıtım Videosu


PAYLAŞ