Formda Kalmanıza Yardımcı Olacak En İyi 3 Sağlık Uygulaması - Haberler - indir.com

Formda Kalmanıza Yardımcı Olacak En İyi 3 Sağlık Uygulaması

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 11 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-09-24 08:00:18
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Soru-Cevap

Formda kalmak için uygulamalardan yardım almak, daha bilinçli ve planlı bir şekilde alışkanlıkların kazanılmasını sağlamaktadır.  Akıllı telefonların insan hayatında yarattığı en büyük kolaylıklardan birisi olan uygulamalardan yararlanarak daha kolay bir şekilde formda kalabilir, spor ve beslenme programınızı düzenleyebilirsiniz.

Formda Kalmanıza Yardımcı Olacak En İyi 3 Sağlık Uygulaması

FatSecret

Dünya genelinde en çok tercih edilen uygulamalardan birisi olan FatSecret, günlük beslenme kontrolü, kilo takibi aynı hedeflere sahip dünyanın farklı bölgelerindeki kişilerle tanışma imkanı sunmaktadır. Takip özelliği ile günlük ne kadar kalori harcadığınızı kolayca öğrenebilirsiniz.

Fitbit

Türkiye’de de yaygın bir kullanıma sahip olan Fitbit, günlük adımlarınızı ve uyku düzeninizi takip eder.  Yiyeceklerin üzerindeki barkodlardan kalori alımlarının daha net bir şekilde öğrenilmesini sağlayan uygulama, farklı cihaz ve ürünlerle eşleşerek kullanılabilmektedir.

Spark People

Uygulama, İngilizce olsa da özellikle 2 milyondan fazla gıdayı içeren veritabanıyla dikkat çekmektedir. Yiyeceklerin kalori miktarını öğrenmek isteyenler için en güvenilir uygulamalardan birisi olan Spark People ile istediğiniz bilgilere kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz.





PAYLAŞ