Football Manager indirime girdi! - Haberler - indir.com

Football Manager indirime girdi!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 37 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-01-27 21:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Oyun

Futbol oyunlarını oynamaktan vazgeçemeyenler için Football Manager son derece kaliteli bir seçenektir. Heyecan verici Football Manager oyununda baştan seçmiş odluğunuz takım ile ilgili tüm kontrolleri siz sağlıyorsunuz. Söz konusu bu heyecan verici futbol oyunu tüm platformlarda 2021 indirimine girdi. 1 Şubat tarihine kadar devam edecek olan bu indirim, hayalinizdeki futbol takımını kurmanız için eşsiz bir fırsat sunuyor. 

Football Manager, eşsiz bir deneyim sunar

Mobil, konsol ve oynanabilir halde olan bu futbol oyunu, bir futbol takımının tüm kontrollerinin sizin elinizde olduğu bir alan sunar. Burada vermiş olduğunuz kararlar doğrultusunda şekillenen oyunda, seçtiğiniz bir takımla dünyanın en iyi takımı olmak ve küme düşmeden ilerleme kat etmek sizin elinizde olacak. Kazanmak adına stratejik becerileri devreye sokarak ilerleme kat etmeniz gerekiyor. 

Football Manager 2021'in beta sürümü sunulmaya başladıFootball Manager 2021'in beta sürümü sunulmaya başladı

Gerçek futbol ile ilgili bildiğiniz her şeyi sunan Football Manager oyununda kıyasıya bir mücadele içerisinde yer alarak rekabeti her şekilde yaşayacaksınız. Özellikle de futbol severler için sunulan Football Manager oyununda, 50’den fazla ülke ve 2.500’den fazla kulüp yer alıyor.

“Menajer, Her futbol kulübünün olmazsa olmazı olan kalbidir. Football Manager 2021’de dinamik ve gerçek menajerlik deneyimleri ve daha iyi ayrıntılar, üzerinizdeki bu ilgiyi elit statüsüne ulaşmanız için gereken tüm araçlarla donatarak daha önce hiç olmadığı kadar yeniliyor.”

Gerçek hayatta en sevdiğiniz takımı seçerek ilerleyeceğiniz bu yönetim oyununda mücadele ederken bir yandan da kulübünüzü yönetim kurulu ile çalışmalar yaparak onların hedeflerini karşılamaya yönelik hareket etmeniz gerekiyor. Buna ek olarak oyun içerisinde transfer piyasasını araştırmadan önce takımınızın gücünü ve derinliğini değerlendirmek adına teknik heyetiniz ile beraber güçlerinizi birleştirerek oyun alanınızı geliştirin. Bu heyecan verici oyunda yönettiğiniz futbol maçlarını kazanmak ve ardından liderlik mertebesine erişerek en üst seviyeye çıkmak için her durumda en uygun strateji taktikleri, dizilişler ve oyun stilleri oluşturmanıza imkan tanıyan Football Manager 2021'de olasılıklar sınırsız bir şekilde bulunur. Burada çeşitli değerlendirmelerin her birini yaparak oyun alanınızı geliştirmeye ve rakiplerinizin hakkından gelmeye odaklanın. 

Maç günü geldiğinde mücadele heyecanını her an hissedeceğiniz ve belirlediğiniz stratejilerin sonucunu seyrederken “menajerliğinizin ihtişamının keyfini çıkarın.” Heyecanın ve rekabetin sınırsız bir şekilde işlendiği Football Manager 2021 oyununda PC/Mac, Xbox, Android, iOS ve Nintendo Switch için 1 Şubat‘a kadar devam edecek olan yüzde 20 indirim fırsatını kaçırmadan oyuna indirimli fiyatla sahip olabilirsiniz. Heyecan verici bir futbol deneyimi için sizde Football Manager oyununda yer alabilirsiniz. 


Football Manager 2021 tüm platformlar için yayımlandıFootball Manager 2021 tüm platformlar için yayımlandı
Football Manager 2021 1 milyon barajına ulaştıFootball Manager 2021 1 milyon barajına ulaştı
Football Manager 2021 satış rekoru kırdıFootball Manager 2021 satış rekoru kırdı

PAYLAŞ