Football Manager 2021'in beta sürümü sunulmaya başladı - Haberler - indir.com

Football Manager 2021'in beta sürümü sunulmaya başladı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 41 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-11-11 16:00:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Oyun

Bazı oyuncular için adeta vazgeçilmez olan Football Manager'ın son sürümü, beta şeklinde dağıtılmaya başladı. Oyunun bekleyenleri an itibariyle Epic Games ya da Steam üzerinden satın alarak, beta şeklinde oynanan Football Manager 2021, 24 Kasım tarihinde kararlı bir sürüm olarak oyuncuların karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 

SEGA, milyonlarca hayranı tarafından beklenilen oyunu Football Manager'ın son sürümünü beta kapsamında oyuncuların karşısına çıkardı. Oyuncuların Steam ve Epic Games Store üzerinden erişim sağlayabildikleri bu oyun, oyuncuların yeni sezon içerisinde kariyerlerini erkenden başlatmalarını sağlıyor. Fakat peşin peşin söylemek gerekirse oyunun beta sürümü, bazı hatalara ve çökmelere sebep olabilir. Bu sebeple oyuna erkenden sahip olmak isteyenlerin, bu detayı göz önünde bulundurmalarında fayda vardır. Football Manager 2021 oyununun beta sürümündeki en ilginç detay ise çevrimiçi mod desteği sunuyor olmasıdır. Yani söz konusu oyunu satın alıp erken erişim imkanı yaşayan diğer oyuncular ile beraber karşı karşıya gelebilirsiniz. Bu durum, normal şartlarda tercih edilen bir durum değildir. SEGA bu kez, oyunculara daha farklı bir beta sürüm deneyimi sunmak istiyor gibi gözüküyor. 

Football Manager 2020 Tanıtım Videosu GeldiFootball Manager 2020 Tanıtım Videosu Geldi

Beta sürümü Steam ya da Epic Games'den sunuluyor

Football Manager 2021 dünyanın en popüler oyunları arasında yer alıp yine dünyanın en popüler oyun platformlarında da sunuluyor. Eğer hemen oyunu satın alıp beta şeklinde oynamak isteseniz 224,10 TL ödeme yapmanız gerekecek. Söz konusu oyunu satın alıp beta kapsamında sağlamış odluğunuz gelişmeleri de kararlı sürüme aktarabileceğinizi de söylemek gerekiyor. Bu sayede bir kaç günlüğüne de olsa oyun içerisinde kazanmış olduğunu ilerlemelere, 24 Kasım tarihinde piyasaya sürülecek olan tam sürümde de erişim sağlayabileceksiniz. 

Popüler oyun Football Manager'ın son sürümü, birçok yenilik ile beraber oyuncuların karşısına çıkıyor. Örneğin söz konusu bu sürüm ile beraber oyuncular, karşılaşma içinde ve takım yönetimi sırasında daha fazla kontrol seçeneği ile karşılaşacaklar. Aynı zamanda oyundaki tüm etkileşimler de baştan incelenmiş durumdadır. Şirket bu sayede, oyunculara çok daha gelişmiş düzeyde ve gerçekçi bir deneyim sunmayı amaçlıyor. Aynı zamanda artık oyuncu alımı konusunda daha fazla güce sahip olacak olan oyuncular, sezon sonunda elde etmiş olduğu başarılarını da her zamankinden daha farklı bir şekilde gerçekleştirilebilecekler. Söz konusu bu başarılı oyunun kararlı sürümü 24 Kasım tarihinde yayınlanacak. An itibariyle de beta sürümünü deneyimleyebileceğiniz Football Manager 2021'ye Epic Games üzerinden erişim sağlayabilir ve aynı zamanda oyunun betasına Steam üzerinden erişim sağlamanız mümkündür. 


Football Manager 2020 Mobile yayınlandıFootball Manager 2020 Mobile yayınlandı
Football Manager 2020 bedava olunca rekor sayıda oyuncu oyunu oynamaya başladıFootball Manager 2020 bedava olunca rekor sayıda oyuncu oyunu oynamaya başladı

PAYLAŞ