Football Manager 2020 Tanıtım Videosu Geldi - Haberler - indir.com

Football Manager 2020 Tanıtım Videosu Geldi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 9 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-08-28 11:30:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Oyun

Futbolun dijital ortama aktarıldığı, teknik direktörlük vasıtasıyla bağlandığı Football Manager oyun serisinin son çıkan versiyonu hakkında önemli bilgiler paylaşıldı. PC, Mac ve Google Stadia olmak üzere 3 platform için satışa sunulacak olan Football Manager 2020 adına yeni bilgiler paylaşıldı.

Football Manager Tanıtım Videosu Yayınlandı

Yapımın geliştiricisi olan Sports Interactive, oyun adına kesin bir çıkış tarihi duyurmadı. Oyunun takipçileri her ne kadar kasım ayının ilk haftası çıkacağını düşünse de henüz bir duyuru yapılmadı. Football Manager 2020 yapımcılarına göre oyun Google Stadia'da büyük fark yaratacak. 

Football Manager 2019'un Türk Wonderkid'leriFootball Manager 2019'un Türk Wonderkid'leri

Sports Interactive, Google Stadia'nın sanal menajerlik oyununu en hızlı deneyimlemenin yolu olduğunu belirtti. Interactive ayrıca şunları söyledi: 

"Stadia, yalnızca kendisinde mevcut olan bulut depolama sisteminin ve Google veri merkezlerinin gücünden yararlanarak, sistemdeki yedek bant genişliği sayesinde, paralel bir şekilde daha fazla bilgi akışının işlenmesini sağlayan teknolojiyi barındırıyor.”

Bu platform, daha fazla lig yüklemenize veya lig sayısını aynı tutarak daha hızlı bir deneyim yaşamanıza yardımcı olur. Stadia’da veri transferi işlemleri daha hızlı gerçekleştirilir.”

 


9PM Football Managers Adlı Yerli Menajerlik Oyunu Yayınlandı9PM Football Managers Adlı Yerli Menajerlik Oyunu Yayınlandı
Google Stadia nedir? Kullananları tepkileri nasıl?Google Stadia nedir? Kullananları tepkileri nasıl?

Football Manager 2020 Tanıtım Videosu


PAYLAŞ