Football Manager 2020 bedava olunca rekor sayıda oyuncu oyunu oynamaya başladı - Haberler - indir.com

Football Manager 2020 bedava olunca rekor sayıda oyuncu oyunu oynamaya başladı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 50 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-09-22 19:00:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Popüler dijital oyun servisi olan Epic Games, ücretsiz olarak oyun sunmaya devam ediyor. Son olarak Football Manager 2020 ücretsiz olarak sunulmuştu. Bu yeni oyun yayınlanması sonrasında kısa sürede anlık oyuncu kırmayı başardı. Oyun ayrıca ücretsiz olduğu süre boyunca 1 milyon yeni oyuncu tarafından oynandı. Şimdiye kadar birçok bilgisayar oyununu ücretsiz yaparak kullanıcıları kendisine bağlayan Epic Games, son olarak popüler futbol menejerlik oyunu olan Football Manager 2020’yi ücretsiz olarak sundu. Epic Games’in normal fiyatı 219 TL olan bu oyunu kısa süreliğine ücretsiz olarak yapması birçok oyun severin dikkatini çekti.

Konu hakkında Twitter hesabından paylaşımlar yapan Sports Interactive stüdyo direktörü Miles Jacobson, Football Manager 2020’nin Epic’te ücretsiz olması sonrasında anlık oyuncu sayısı artışı ve oyunun indirilme sayısına dair raporları paylaştı.

Football Manager 2020 Tanıtım Videosu GeldiFootball Manager 2020 Tanıtım Videosu Geldi

Football Manager 2020, 1 milyondan fazla indirildi

Epic Games kampanyası kapsamında 1 milyondan fazla yeni oyuncu kazanan Football Manager 2020’nin bu rakamları oyunun geçtiğimiz Mart ayında Steam’de iki haftalık ücretsiz olan dönem ile karşılaştırıldı. Yapılan açıklamaya göre oyunu Epic’te ücretsiz olduğu ilk 36 saat boyunca Steam’de ücretsiz kaldığı bu süreçten daha fazla kişi denedi. Jacobson, anlık oyuncu sayısının en yüksek seviyelere eriştiği gün olduğu için pazardan FM20’nin anlık oyuncu sayısını sık sık paylaşıyor. Genellikle oyuncu sayısının zirve yaptığı anlarda 80 ile 90 bin arasında kişi oyunu oynuyor. Ancak bugün tam 251.131 anlık oyuncuyla yeni rekor kırıldı.

Bu rakamın bu zamana kadar en yüksek oyuncu sayısı olduğunu belirten Jacobson, verilerin PC ve Mac’te Steam ve Epic üzerinden oynayan tüm oyuncuları kapsadığının altını çiziyor. Football Manager 2020 ve Watch Dogs 2’nin de dahil olduğu 501 TL’lik 3 oyun şuan için ücretsiz olarak mağazadaki yerini almaya devam ediyor.


Football Manager 2020 Mobile yayınlandıFootball Manager 2020 Mobile yayınlandı

PAYLAŞ