FOOTBALL MANAGER 2017 SPECIAL EDITION Sistem Gereksinimleri  - Haberler - indir.com

FOOTBALL MANAGER 2017 SPECIAL EDITION Sistem Gereksinimleri

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-01-16 11:14:26
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Donanım

Sports İnteractive tarafından geliştirilen ve SEGA tarafından piyasaya sürülen FOOTBALL MANAGER 2017 yapılan eklemeler ve geliştirmeler sayesinde futbol severlerin başından kalkamadığı bir oyun haline geldi.

Oyunun içeriğine bakacak olursak, 2500'den fazla futbol kulübü ve 500.000'den fazla futbolcu sayısıyla Manager meraklılarına gerçeğe yakın bir futbol dünyası sunulduğu görülüyor. Oyuncuların kulüp yönetip, istedikleri gibi futbolcu transferi yapabildikleri oyunda ayrıca maç kadrolarını ve taktiklerini düzenleme, oyuncuların problemleriyle ilgilenme gibi görevleri olacak. Kupa yarışlarında takımlarıyla boy gösterecek oyuncular tekli ya da çoklu oyuncu modlarından istediklerini seçebilecek. Oyunda 3D maç motoru ile maçları canlı izleyebilme,  antrenman programı düzenleme, yeni kamera açısı, görünmez spray, maç öncesi sunum, kanuni değişiklikler gibi eski sürümlerde olmayan birçok yeni özellik olduğu görülüyor.

Yapay zekanın da oldukça geliştirilmiş olduğu oyun, grafik olarak yüksek sistem gereksinimleri istemiyor. 3D maç motoru kullanılmadığında hemen hemen her bilgisayarda açılabilecek olan oyunun temel olarak istediği özellikler ise aşağıdaki gibi:

Minimum Sistem Gereksinimleri İşletim Sistemi: Win Vista 32 İşlemci: Intel Pentium 4 Intel Core AMD Athlon 2.2GHz+ Ekran kartı: NVIDIA GeForce 8600M GT AMD/ATI Mobility Radeon HD 2400 RAM: 2 GB Sabit disk alanı: 4 GB

Önerilen Sistem Gereksinimleri İşletim Sistemi: Win 7 32İşlemci: Core 2 Duo E4400 2.0GHzEkran kartı: GeForce GT 340RAM: 4 GBSabit disk alanı: 4 GB

 




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ