Football Manager 2015'in Çıkış Tarihi ve Detayları Belli Oldu! - Haberler - indir.com

Football Manager 2015'in Çıkış Tarihi ve Detayları Belli Oldu!

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 31 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Popüler simülasyon oyunları arasında yer alan futbol menajerlik oyunu Football Manager 2015'in çıkış tarihi ve detayları belli oldu. Yenilen futbolcu etkileşimleri ve 3D maç ekranı üzerinde yapılan değişikliklerle oyun tamamen kişisel bir deneyim sunacak.

SEGA Europa Ltd ve Sports Interactive'in bugün yaptığı yayınladığı basın bildirisiyle hayranları tarafından merakla beklenen Football Manager 2015'in 7 Kasım 2014 tarihinde piyasada olacağı açıklandı.

Football Manager 2015

Dünya genelinde popüler bir oyuncu kitlesine sahip olan oyun, önceki sürümlerine göre büyük yenilikler ve geliştirmeler içereceği gibi kulüp yönetimi deneyiminin daha kişisel ve daha özelleştirilebilir olması sağlanacak.

Oyundaki kişiselleştirme süreci santra vuruşundan önce başlayacak. Günümüz futbol dünyasında menajerler farklı stillere sahipler ve Football Manager 2015 de bunu yansıtmak için oyunculara ne tür bir menajer olmak istediklerini soracak.

Zamanının büyük kısmını antrenman sahasında futbolcularla doğrudan iletişim kuran bir ''eşofmanlı menajer'' mi olacaklar, yoksa zamanının çoğunu taktiklere ve futbolcu alımına ayırmış ''taktik menajer'' mi? Belki de bu ikisinin karışımı olmak isteyecekler? Bu yenilik seride ilk kez menajerlerin futbolcularla birlikte antrenman sahasına çıkmasını sağlayacak.

Football Manager 2015

Menajerlik stilini belirleme yeteneği Football Manager 2015'le gelen yenilik ve geliştirmelerden yalnızca birisi ve yeniliklerin çoğu uzun vadede ortaya çıkacağından ilk başlarda fark edilmeyebilecek. Daha baştan açıkça belli olan bir büyük değişiklik ise kullanıcı arayüzünün tamamen yenilenmiş olması.

Football Manager 2015 ile ilgili her şey öncekilerden farklı görünecek ve hissettirecek. Yeni arayüz dünyadaki herşeyi daha rahat gezmenizi sağlayacak ve menajerler de kulüplerini başarıya götürmek için ihtiyaçlarına olan herşeye daha kolay erişebildiklerini görecekler. 

Menajerlerin yine anında fark edecekleri yeniliklerden biri de Maç Ekranı, bu ekran da Football Manager 2009'da eklenen 3D'den beri en belirgin değişime uğrayan özelliklerden biri. Bu yeniliğin en önemli kısımlarından biri de son teknoloji ürünü hareket yakalama verileriyle kendini belli edecek ve bu da maç günü deneyimini gerçekçiliğini bir üst seviyeye taşıyacak. Creative Assembly'nin hareket yakalama tesisinde AFC Wimbledon futbolcuları kullanılarak yaratılan bu yeni hareket yakalama verileri oyuna 2,000'den fazla yeni animasyon ekleyerek sahadaki deneyimi gerçek hayattakine daha da yaklaştırıyor.

Football Manager 2015

Ayrıca geliştirilmiş ışıklandırma ve yenilenen top fiziklerine ek olarak yeni stadyum türlerinin eklenmesi de bir araya geldiğinde Football Manager 2015'in maç günü deneyimi bugüne kadar gördüğünüz en gerçekçi deneyim olacak.

Football Manager 2015 maçları ayrıca geliştirilmiş yapay zeka, yeni taktik futbolcu rolleri ve talimatları, futbolcuların tercih ettiği yeni hareketler, taç çizgisi takım konuşmaları ve çıkış tünelinde basın röportajları gibi yenilikler de içeriyor. 

Football Manager 2015'in ciddi değişikliğe uğrayan diğer özelliklerine örnekler: 

Finans yönetimi

İş görüşmeleri

Menajer geçmişi ve profil

Medya etkileşimi

Futbolcu rolleri

Futbolcu arama ve gözcülük

Tercih Edilen Futbolcu Hareketleri (PPM)

Antrenman 

Football Manager 2015, Windows PC, Mac ve Linux için 7 Kasım 2014'te piyasada olacak.





PAYLAŞ