Football Manager 2015 Satışa Çıktı! - Haberler - indir.com

Football Manager 2015 Satışa Çıktı!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 1 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Sports Interactive tarafından geliştirilen ve SEGA'nın yayıncılığını üstlendiği futbolseverlerin vazgeçilmez oyunları arasında yer alan Football Manager serisinin yeni oyunu ''Football Manager 2015'' bugün satışa sunuldu.

PC, Mac ve Linux bilgisayarlar için Steam üzerinden satışa sunulan bol ödüllü serinin son sürümü Football Manager 2015, gerçek bir futbol menajerinin hayatını yaşamanızı sağlayacak. Üç boyutlu oyun motoruna sahip olan yapımda; gerçekçi görüntüler eşliğinde dünyanın dört bir yanındaki 50'yi aşkın ülkede neredeyse tüm kulüplerin başına geçebileceksiniz.

Football Manager 2015

Oyunda kimin yedek kulübesinde kalacağına, hangi taktikleri uygulayacağınıza, takım konuşmalarına, oyuncu değişikliklerine ve saha kenarı talimatların tamamına siz karar verebilir, yeni menajerlik puan sistemi sayesinde menajerlik stilinizi dilediğiniz gibi özelleştirebilirsiniz.

Yeni yetenekleri keşfederek, genç oyuncuları yetiştirmeye ya da bire bir oyuncu yönetimine odaklanabileceğiniz oyunda hareket yakalama teknolojisi kullanılarak kaydedilmiş 2000'den fazla animasyon; yeni ışıklandırma detayları, geliştirilmiş oyuncu modelleri ve gelişmiş top fiziği gibi özellikleri de bulabilirsiniz.

Football Manager 2015

Piyasadaki en gerçekçi futbol maçı simülasyonu olarak lanse edilen Football Manager 2015'te ayrıca oyuncu kişilikleri daha gerçekçi. Oyuncular basına daha cesur demeç verebildikleri gibi mutsuz olduklarında da ultimatom vermekten çekinmiyorlar.

Twitch TV desteği, Menajer Zaman Tünelleri, Finans ve Antrenman iyileştirmeleri ve yüzlerce başka özelliğin yer aldığı Football Manager 2015'i Steam üzerinden 80 TL ücret karşılığında satın alabilir, gerçekçi bir futbol maçı simülasyonu deneyimi yaşayabilirsiniz.





PAYLAŞ