Football Manager 2014 Çıktı - Haberler - indir.com

Football Manager 2014 Çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 2 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Sports Interactive ve SEGA ortaklığı ile geliştirilerek oyun severlerin karşısına çıkan Football Manager serisinin en fazla özelliğe sahip ve en gelişmiş olan sürümü Football Manager 2014 teknik açıdan en gelişmiş oyun olmasının yanı sıra PC, Mac ve Linux bilgisayarlarda da oynanabilirliği ile dikkat çekmektedir.

Playstore üzerinden satın alabileceğiniz oyunda geliştirilmiş maç motoru, taktiksel yönetim araçları, kulüp yönetimi, futbolcular ve medya ile ayrıntılı etkileşim gibi özellikleri bulabilirsiniz. Geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da Football Manager 2014' ü katılımcı mağazalardan ön sipariş veren oyuncular, oyunun çıkış tarihinden önce tamamen oynanabilir beta sürümüne erişim hakkı kazanabilecek ve beta sürümde başlatılan kariyerlere tam sürümde de kaldıkları yerden devam edebilecekler.

Ayrıca gerçekçi grafikleri ile adeta gerçek Dünya' da menajerlik yaparmışçasına oynayabileceğiniz oyunun piyasaya çıkış fiyatı ise 39,95 USD. olarak belirlenmiştir. Oyunu Playstore üzerinden ise 60 Tl.' ye satın alabilirsiniz.





PAYLAŞ