Foosball Cup World ile Langırt Futbolu Telefonlara Geldi! (Video) - Haberler - indir.com

Foosball Cup World ile Langırt Futbolu Telefonlara Geldi! (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 37 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Akıllı Telefonlar

Mobil oyun geliştiricisi Ludos Studio tarafından hazırlanan Foosball Cup World, langırt futbolunu akıllı telefonlara getiren ücretsiz bir mobil spor oyunudur. Oyun çarpıcı grafikleriyle dikkati çekiyor.

Milyonlarca taraftar için oluşturulmuş yepyeni bir oyun olan ''Foosball Cup World'' (Langırt Dünya Kupası) oyununda toplam 51 milli takım yer alıyor. Bu takımlar arasından dilediğimizi seçerek başlangıç yapacağımız oyunda Dünya Ligi maçlarına katılabilir, diğer oyuncularla karşılıklı olarak mücadele edebilir ya da arkadaşlarınızla birlikte langırt oyunu deneyimi yaşayabilirsiniz.

Foosball Cup World

Etkileyici grafikleriyle dikkatimizi çeken yapımda daha dinamik bir oynanış sağlayan yeni bir fizik sistemi kullanılmış. Geliştirilmiş kontrol seçenekleri sayesinde oyunu akıcı bir şekilde oynayabileceğiniz gibi takımınızın profilini güçlendirecek pek çok seçenekten de faydalanabilirsiniz.

Kendi tercihinize göre masa, oyuncu ya da top seçimi yapabileceğiniz Foosball Cup World oyununda dünyanın en güçlü takımlarıyla langırt maçları yapabilirsiniz.

Foosball Cup World

Tamamen ücretsiz olarak Android veya iOS cihazınızda oynayabileceğiniz langırt oyunu Foosball Cup World'u aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilir, geliştirici tarafından yayınlanan tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.




Foosball Cup World Oynanış Videosu


PAYLAŞ