FM 2019 Ara Transfer Yaması - Haberler - indir.com

FM 2019 Ara Transfer Yaması

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 22 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-03-16 19:01:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Soru-Cevap

Football Manager 2009 oyunu özellikle futbolu yakından takip edenler için büyük bir önem arz ediyor. Oyunda en büyük sorunlardan bir tanesi olan transferler ve futboldaki yeni güncellemeler oyuna dahil edilmediğinden dolayı daha gerçekçi bir oyun deneyimi isteyenler için yamalar devreye giriyor. Bu yamalar sayesinde kullanıcılar son değişiklikleri, yeni transferleri ve oyuncular ile ilgili yaşananları oyuna aktarabiliyor. Bu açıdan eğer siz de Football Manager 2019 oynuyorsanız ve ara transfer dönemindeki transferleri oyununuza dahil etmek istiyorsanız FM 2019 güncel transfer yaması indirerek kurabilirsiniz. 

FM 2019'da Yer Alan Yenilikler 

Football Manager 2019 zam kurbanı olduFootball Manager 2019 zam kurbanı oldu

FM 2019 Ara Transfer Yamasında neler var?

FM 2019 ara transfer yaması resmi yayınlanan bir yama değil.  Fakat yamaları ile tanınan Sortitoutsi ekibi tarafından geliştirilen yama, oyun ile uyumlu bir şekilde kullanılabiliyor. Fakat sadece FM 2019 oyununu oynayanlar bu yamayı kullanabilir. Yama genel olarak ara transfer döneminde yapılan transferlere yönelik değişiklikleri içeriyor ve yamayı kurduktan sonra oyuncular yeni takımlarında top oynamaya başlıyor. Bu açıdan zorunlu olmasa da eğer bu değişiklikleri oyunumuzda görmek istiyorsanız yamaya kurabilirsiniz.

FM 2019 Ara Transfer Yaması Kurulumu nasıl yapılır?

Sıkıştırılmış bir şekilde gelecek olan yamayı kullanabilmek için bu sıkıştırılmış dosyadan çıkarmanız gerekir. Daha sonra ise çıkarttığımız tüm dosyaları aşağıda yer alan bölüme erişerek yapıştırın. Eğer bu bölümde belirtilen bir klasör bulunmuyorsa kendiniz oluşturmak zorundasınız.

Belgelerim\Sports Interactive\Football Manager 2019\editor data

Bu işlemleri yaptıktan sonra son olarak oyunda da yamanın seçilmesi gerekiyor. Aksi halde başlayacağınız yeni oyunlarda bu yama geçerli olmayacaktır. Bunun için ise veri tabanı seçim ekranında editör veri dosyalarını seçmeniz ve ardından kopyalayarak yapıştırılmış olduğunuz dosyayı seçmeniz gerekiyor. Böylece veri tabanı üzerine yapılacak müdahale ile birlikte oynama üzerinden başlatılması mümkün olacaktır.

Oyuncuların bu konuda en çok yanıldığı detay ise oyunun yamanın mevcut kayıtlı oyunlarda da geçerli olabileceği. Fakat bu yama mevcut oyunlarda geçerli değil. Bu nedenle yamayı aktif bir şekilde kullanmak istiyorsanız mutlaka yeniden sıfır bir şekilde oyuna başlamanız gerekiyor. Aksi halde yamayı kullanabilmeniz mümkün olmayacaktır. 

Football Manager 2019'un Türk Wonderkid'leri


9PM Football Managers Adlı Yerli Menajerlik Oyunu Yayınlandı9PM Football Managers Adlı Yerli Menajerlik Oyunu Yayınlandı

PAYLAŞ