Flört uygulamalarına büyük oyuncu: Tesla Dating - Haberler - indir.com

Flört uygulamalarına büyük oyuncu: Tesla Dating

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 11 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-08-24 22:30:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Uygulama

Kanadalı bir girişimci Tesla sahiplerinin birbirleri ile tanışmalarını ve arkadaşlık kurmalarını sağlamak için bir uygulama geliştirdi. Şirket içinde kullanılacak olan uygulamanın adı Tesla Dating ve uygulama Tinder mantığı ile çalışıyor.

Kanadalı girişimci Ajitpal Grewal, Tesla elektrikli otomobil sahipleri için bir flört uygulaması geliştirdiğini duyurdu. Tesla Dating isimli bu uygulama Tinder ya da Bumble mantığı ile çalışacak.

Twitter'ın Türkiye'deki Periscope davasında yeni gelişmeTwitter'ın Türkiye'deki Periscope davasında yeni gelişme

Tesla Daiting şu an için henüz kullanıma sunulmadı. Şu an için web sitesi üzerinden erken erişim için kayıt alınıyor. Kısa süre içinde binlerde kişinin bekleme listesine kaydolduğunu belirtelim.

"Tesla sahiplerinin çok ortak yanı var"

Ajitpal Grewal konu ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi.

Tesla sahipleri aynı değerlerin çoğunu paylaşıyor: doğa üzerindeki olumsuz etkiyi azaltma arzusu, Elon Musk takıntısı ve yüksek teknoloji sevgisi. Birdenbire bu insanların birbirleri için mükemmel olacağını anladım.

Uygulama içerisinde profil oluşturmak isteyenlerin Tesla sahibi oldukları kanıtlamaları gerekecek. Grewal bu doğrulamayı, kullanıcılardan Tesla'ları ile birlikte çekilmiş fotoğraflarını göndermelerini isteyerek yapmayı planlıyor.



PAYLAŞ