Flappy Bird'e Yeni Kuşlar Eklendi - Haberler - indir.com

Flappy Bird'e Yeni Kuşlar Eklendi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 25 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Kısa bir süre önce Android ve iOS platformlarında yayınlanarak milyonlarca oyuncu tarafından büyük beğeni toplayan Flappy Bird, yapılan son güncelleme sonrasında yeni kuşlarına kavuştu.

Yayınlandığı günlerde sitemizde 'Eğlenceli Kuş Uçurma Oyunu: Flappy Bird' başlığı ile duyurduğumuz ve oldukça basit bir oynanışa sahip olan Indie oyun türündeki yapım, günlük olarak 50 bin Dolar kazandırdığı Vietnamlı yapımcısı Dong Nguyen tarafından geliştirilmeye devam ediyor. Oynayan kişilerin sinirlerini alt üst eden ve hatta sinir krizleri bile geçirtebilen Flappy Bird, bugün yapılan güncelleme sonrasında yeni kuşlarını oyuna dahil etti.

Flappy Bird indir

Yeni kuşların gelmesi ile beraber oyundaki grafik kalitesinin de biraz olsun iyileştiğinin görüldüğü oyun, 8 Bit grafik yapısından az da olsa uzaklaşarak modern bir görünüme doğru gidiyor diyebiliriz.

Windows Phone sürümünün yakın zamanda yayınlanacağı bilgisini de aldığımız ve tamamen ücretsiz olan Flappy Bird'ün Android veya iOS sürümlerini aşağıdaki bağlantıları kullanarak cihazınıza yükleyebilirsiniz.





PAYLAŞ