Flappy Bird ve 2048 Karışımı Online Oyun: Flappy 2048 - Haberler - indir.com

Flappy Bird ve 2048 Karışımı Online Oyun: Flappy 2048

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 47 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Yapımcısı tarafından sinir bozucu olduğu için mağazalardan kaldırılan Flappy Bird oyunuyla, matematik bulmaca oyunu 2048'den sonra şimdi de bu oyunların birleşimi olan Flappy 2048 çılgınlığı başladı.

Bu sabah karşılaştığımız Flappy 2048 adıyla yayınlanan online web oyunu bambaşka bir oyun çılgınlığının kapılarını aralar nitelikte. İnternet tarayıcısı üzerinden oynanabilen oyun Flappy Bird ve 2048 oyununun bir kombinasyonu halinde tasarlanmış ve iki kat sinir bozucu bir oyun olarak karşımıza çıkıyor.

Zira oyunda, bir kuşu değil üzerinde sayı bulunan bir kare kutucuğu uçurmaya çalışacak ve karşınıza çıkan engeller arasında o kutucuktaki sayıyla aynı olan sayının üzerinden geçirerek uçan kutucuğun üzerindeki sayıyı arttırmaya çalışacaksınız.

Flappy 2048

Örneğin; başlangıçta 1 sayısına sahip olan kutucuğu, engelde bulunan 1 sayısı üzerinden geçirdikten sonra kutucukta sayı 2 olacak ve karşınıza gelecek olan engeldeki 2 sayısının üzerinden geçireceksiniz. Bu sayede 4 olsan sayı diğer engeldeki 4 sayısının üzerinden geçmek zorunda. Eğer engele çarpar ya da kutucuk üzerinde bulunan sayıdan farklı bir sayı üzerine gelirseniz oyun sonlanıyor.

Eğer sabrınıza güveniyor ve her ne olursa olsun bu oyun beni asla sinirlendirmez diyorsanız Flappy 2048 oyununa buraya tıklayarak ulaşabilir ve internet tarayıcınız üzerinden ücretsiz olarak oynayabilirsiniz.

Editör Notu: Oyunda elde ettiğiniz skoru haberimiz altında yorum olarak paylaşırsanız memnun olurum. Zira ben 8'den yukarı çıkamadım. :)





PAYLAŞ