Flappy Bird, Mağazalardan Kaldırıldı - Haberler - indir.com

Flappy Bird, Mağazalardan Kaldırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 52 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Türkiye dahil olmak üzere dünyanın pek çok yerindeki oyuncular arasında bağımlılık yaratan oyun olarak gündeme oturan Flappy Bird, geliştiricisi Dong Nguyen tarafından dün akşam saatlerinde uygulama mağazalarından kaldırıldı.

Yayınlandığı süre içerisinde yaklaşık 50 milyon indirme rakamına ulaşarak yapımcısına günde 50 bin dolar kazandıran oyunun tanıtımını geçen hafta yayınladığımız haber ile sizlere duyurmuştuk. Sonrasında ise Flappy Bird'ün güncellendiğini ve yeni kuşların eklendiğini yine bir kaç gün önce haberimizde sizlere paylaşmıştık.

Flappy Bird Yayından Kaldırıldı

Mario'yu andıran grafikleri ve oyuncuları çileden çıkaran zorluk seviyesi ile dikkat çeken Flappy Bird, geliştirici Don Nguyen'in Twitter sayfası üzerinden yaptığı açıklama sonrasında 9 Şubat Pazar, saat 19:00 itibari ile Google Play Store ve Apple App Store mağazalarından kaldırıldı. Bu karardan sonra kafası oldukça karışan oyuncular, bir günde 50 bin dolar kazanan bir oyunun mağazalardan neden kaldırıldığının cevabını aramaya başladı.

Her ne kadar bu sorunun cevabı Don Nguyen'de saklı olsa da bu konuda kendisine soru sorulmaması hususunda Nguyen oldukça ısrarlı ve bunu Twitter üzerinden de açık bir şekilde dile getirmiş durumda. Bakalım önümüzdeki günlerde yapımcı tarafından oyunun neden kaldırıldığı konusunda bir cevap alabilecek miyiz?





PAYLAŞ