Flappy Bird Ağustos Ayında Geri Geliyor - Haberler - indir.com

Flappy Bird Ağustos Ayında Geri Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Sosyal Medya

Yayınlandığı ilk günden itibaren milyonlarca oyuncu tarafından indirilen tüm zamanların en popüler mobil oyunu Flappy Bird, Ağustos ayında yeniden mobil platformlarda yerini alacak.

Sinir bozucu olduğu kadar son derece sabır gerektiren oynanışıyla çoğu oyuncuda bağımlılık yapan Flappy Bird, hatırlanacağı üzere geliştiricisi Dong Nguyen tarafından mobil mağazalardan geri çekilmişti.

CNBC muhabiri Kelly Evans'ın Twitter üzerinden paylaştığı bir tweet'e göre oyunun, önümüzdeki Ağustos ayında yeniden mobil platformlarda yayınlanacağı ortaya çıktı. Atılan tweet'te yeni Flappy Bird'ün multiplayer moduna sahip olacağı ve bu sayede de daha az bağımlılık yaratacağı belirtiliyor.

Ayrıca Flappy Bird dışında yeni oyun hazırlıklarında olduğunu da açıklayan geliştirici, oyunlardan birinde oyuncuların binalardan binalara atlayacağını ve bu oyunlarda farklı modlarında yer alacağını belirtiyor.

Uygulama mağazalarından geri çekilmeden önce 50 milyon indirme rakamına ulaşmış ve sonrasında pek çok klonu yapılmış olan Flappy Bird, bakalım söylendiği gibi Ağustos ayında oyuncular ile bulaşacak mı? Hep beraber bekleyip göreceğiz.





PAYLAŞ