Fiziksel Kontrolcü Destekli Shooter Oyunu: JoyJoy (Video) - Haberler - indir.com

Fiziksel Kontrolcü Destekli Shooter Oyunu: JoyJoy (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

İki boyutlu oyun dünyasında geçen senaryosu ve hızlı oynanışı ile dikkatimizi çekmeyi başaran shooter tarzındaki mobil oyun JoyJoy, oyuncuların hayatta kalma mücadelesi verecekleri bir mobil oyundur.

Mobil oyun geliştiricisi Radian Games tarafından hazırlanan JoyJoy, iki boyutlu bir oyun alanında üzerinize gelen düşmanları yönettiğiniz karakterin sahip olduğu silahları kullanarak yok etmeye çalışacak ve hayatta kalmak için mücadele edeceksiniz.

JoyJoy

Waves ve Challenges adında iki farklı oyun moduna sahip olan yapımda ilk modda dalgalar halinde ikinci modda ise belli süre boyunca üzerinize gelen düşmanlara karşı mücadele vereceksiniz. 

6 farklı zorluk seviyesi, 24 düşman dalgası ve 6 farklı silah çeşidini bulabileceğiniz oyunda ayrıca fiziksel kontrolcü desteği özelliğini bulabileceğiniz gibi oyunun kontrollerini sanal butonlar yardımıyla sağlayabilirsiniz.

Android, Windows Phone ve iPhone/iPad cihazlar için indirmeye sunulan JoyJoy oyununu aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla mobil cihazlarınıza indirebilir ve oyun için yayınlanan oynanış videosunu izleyebilirsiniz.




JoyJoy Oyun Videosu


PAYLAŞ