Fiyatı Uygun Olan Xiaomi Mi 9'dan İlk Görüntüler Geldi - Haberler - indir.com

Fiyatı Uygun Olan Xiaomi Mi 9'dan İlk Görüntüler Geldi

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 54 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-19 21:05:00
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Akıllı Telefonlar

Çin Pekin merkezli Xiaomi'nin yepyeni amiral gemisi Mi 9'dan yepyeni görüntüler bekleyenlerine sunuldu. Dünyanın en büyük 4. akıllı telefon üretici olarak karşımıza çıkan Xiaomi şimdide Mİ 9 ile gündem olmayı başarıyor. Piyasaya girdiği günden beri adından sıkça söz ettirmeyi başaran Xiaomi Mi 9, 20 Şubat'ta gözleri üzerine toplayacağa benziyor. Şu an için elde edilen bilgilere göre iki farklı model ile piyasaya geleceği beklenen Mi 9 gerek zarif tasarımı gerekse ücreti ile kullanıcılarını tatmin edecek gibi gözüküyor. Uzun süredir gündemde yer almayı başaran Mi 9'un muadili olarak tasarlanan Xiaomi Mi 9 SE'de meraklılarını mutlu edecek gibi gözüküyor. Şimdiden oldukça ilgi gören etkinlik gerçekleştiğinde de gündemden düşmeyecek gibi gözüküyor. 

Rakip tanımayan Xiaomi Mİ 9 bu ay tanıtılacakRakip tanımayan Xiaomi Mİ 9 bu ay tanıtılacak

Son Derece Uygun Fiyatlı Xiaomi 9 Geliyor

M serisinin diğerlerine göre daha düşük özelliklere sahip olan modelin adı Xiaomi Mi 9 SE olacak. Şimdilik Xiaomi Mi 9 SE ile ilgili kesin bir bilginin yer almaması etkinliği daha da heyecan verici hale getiriyor. Fakat geçtiğimiz bir kaç saat içerisinde tabancı bir firmanın perakende satış şirketi tarafından hazırlanan bir listede Xiaomi Mi 9 SE'nin de yer alması modelin doğruluğunu gerçekleştirdi. Elde edilen bilgilere göre Xiaomi Mi 9 SE'nin gücünü Snapdragon 712 sisteminden alacağı ön görülüyor. Mi 8 SE akıllı cihazında olduğu gibi aynı zamanda Xiaomi Mi 9 SE'de de 4 ve 6 GB RAM özelliği ve bununla beraber 64 ile 128 GB depola alanına sahip olacağı düşünülüyor. 

Mi ailesinin gelişmiş düzeyde özelliklerine sahip olan üyelerinden biri olarak karşımıza çıkan Mi 9 SE şık olarak nitelendirilen su damlası olarak adlandırılan çentik sisteminin kullanılması ön görülüyor. Kullanıcıların istekleri doğrultusunda tasarlanan Xiaomi Mi 9 SE gerek görsel açıdan gerek özellikleri ile yine kullanıcıların aklını alacak gibi duruyor. Geçtiğimiz günlerde Xiaomi görevlileri orta sınıf cihazlara uygun olan ekran içinde parmak izi okuyucu teknolojisinin kullanılabileceğini belirtmişti. Bu açıklamayı dikkate alarak yeni Xiaomi Mi 9 SE'nin de ekranında parmak izi okuyucu sensörü olacağı düşünülüyor. 

 

Bir üst modeli olan Mi 9, donanımsal test yaparak puanlandıran AnTuTu testinden yüksek miktarda bir puan alarak kalitesini herkese göstermeyi başarmıştı. Mi 9'un bir alt sınıfı olarak tasarlanan Xiaomi Mi 9 SE'de Mi 8 SE'nin devamı olarak tasarlanmıştır. Mi 9, 516 dolar fiyatında satılırken Xiaomi Mi 9 SE ise yaklaşık 270 dolar şeklinde satışa sunulacağı bekleniyor. 20 Şubat'ta gerçekleşecek etkinlikte tanıtılacak olan Xiaomi Mi 9 SE hem uygun fiyatı hem de özellikleri ile kullanıcılarını tatmin edecek düzeyde olacak. Bu zamana kadar tasarladığı tüm cihazlarla gözde olmayı başaran Xiaomi'nin yine bekleyenleri şaşırtması bekleniyor. Kullanış kolaylığı, işlevselliği ve şık tasarımı sayesinde gözleri üzerine toplayan Xiaomi Mi 9 SE'ye hem uygun fiyata sahip olacak hem de oldukça tatmin olacaksınız. 

 


Xiaomi Mi 9 özellikleri belli oldu!Xiaomi Mi 9 özellikleri belli oldu!
Xiaomi Mi 9 Konsept Tasarım ve Özellikleri Ortaya ÇıktıXiaomi Mi 9 Konsept Tasarım ve Özellikleri Ortaya Çıktı
Xiaomi Mi 9'un özellikleri belli oldu! Peki nelerXiaomi Mi 9'un özellikleri belli oldu! Peki neler

PAYLAŞ