Fiyatı ile Cep Yakmayan Xiaomi Mi Band 4 Tanıtıldı! İşte Özellikleri - Haberler - indir.com

Fiyatı ile Cep Yakmayan Xiaomi Mi Band 4 Tanıtıldı! İşte Özellikleri

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-06-11 15:30:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Donanım

Akıllı bileklik pazarında dikkatleri üzerine toplayan Xiamoi, yeni ürününü duyurdu! İki farklı model seçeneğiyle piyasaya sürülen ürünler uygun fiyatlarıyla dikkat çekiyor.

Çin merkezli Xiaomi, piyasaya sürmüş olduğu akıllı bileklikleriyle teknoloji pazarında büyük bir çıkış yakaladı! Xiaomi şirketinin üretmiş olduğu Mi Band 3 serisi ciddi bir satış rakamına ulaşarak rakiplerini geride bırakmayı başardı. Uygun fiyatlı olmasıyla da dikkatleri üzerine toplayan Mi Band 3, akıllı bileklik kullanıcılarının beklentilerini karşılayarak başarı sağlaması, şirketin ailenin yeni üyesi olan Mi Band 4'ü piyasaya sürmesini sağladı. 

Xiaomi Mi Play ve Honor Play karşılaştırmasıXiaomi Mi Play ve Honor Play karşılaştırması

Mi Band 4 Özellikleri Neler?

Xiaomi Mi Play'in özellikleri açıklandı

Görünüşe göre Mi Band 4, akıllı bileklik kullanıcılarına sınırsız sunduğu imkanlarla hitap ederek iddialı bir şekilde geliyor. 0.95 inç AMOLED ekrana sahip olan Mi Band 4, 240 x 120 piksel çözünürlüğüyle de oldukça kullanışlı bir model. Ekranın Mi Band 3'e göre yüzde 40 daha büyük olması ise, şirketin bu konuda kullanıcı yorumlarını dikkate aldığının bir göstergesi. Xiaomi, ekranı çizilmelere karşı korumak için, Mi Band 4'ün tasarımında tamperli cam kullanması ise ürünün daha uzun ömürlü olmasını sağlayacak bir etkiye sahip.

Bununla birlikte Xiaomi ailenin yeni üyesinin kullanıcılara iki farklı modelle sunulacağını açıkladı. Mi Band 4 ve Mi Band 4 NFC olmak üzere iki farklı model seçeneğine sahip olan ürünlerin arasındaki en büyük fark pil kapasiteleri. Mi Band 4 135 mAh'lık güçlü pil kapasitesiyle kullanıcılarına 40 günlük kesintisiz kullanım sağlarken, Mi Band 4 NFC ise 125 mAh'lık pil kapasitesiyle 15 gün kesintisiz kullanım sunuyor.

Xioami Akıllı Telefon Alana, Mi Band 3 Hediye Edecek

Dayanıklı yapılarıyla ön plana çıkan yeni Mi Band 4 serisinin 50 metreye kadar su geçirmeme özelliğine sahip olmasının yanı sıra, kullanıcıların yüzme stilini otomatik olarak algılayabilme özelliğiyle de oldukça dikkat çekiyor. Farklı spor modlarına sahip olan Mi Band 4 serisi, kullanıcılarına yaptıkları aktiviteye göre akıllı bileklerini programlama ve kullanma imkanı tanıyor.

Hem iOS hem de Android cihazlara uyumlu olan cihazların kullanımı ise oldukça kolay. Kullanıcılarına sunmuş olduğu kalite ve uygun fiyatını göz önünde bulundurursak, Mi Band 4 serisinin, Mi Band 3 serisinde elde ettiği başarıyı devam ettireceğini de söyleyebiliriz. Xiaomi şirketinden gelen açıklamaya göre, yakında pazara sürülecek olan Mi Band 4 24 dolar, Mi Band 4 NFC ise 33 dolar fiyat etiketine sahip. Yeni Mi Band 4 serisinin 16 Haziran'da pazara sürülmesi bekleniyor.




Xiaomi Mi 9 performans sıralamasında zirveyi kaptırmadı!Xiaomi Mi 9 performans sıralamasında zirveyi kaptırmadı!
Xiaomi mi Band 4'ten İlk Fotoğraflar GeldiXiaomi mi Band 4'ten İlk Fotoğraflar Geldi

PAYLAŞ