Fiyatı belli olan Xiaomi Watch Color akıllı saat Türkiye’de satılacak mı? - Haberler - indir.com

Fiyatı belli olan Xiaomi Watch Color akıllı saat Türkiye’de satılacak mı?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 55 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-01-03 07:59:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Sürpriz bir şekilde karşımıza çıkan Xiaomi Watch Color adlı akıllı saat için en önemli olarak değerlendirilen detayda ortaya çıktı. Söz konusu akıllı saatin fiyatı da uzun bir bir bekleyişin ardından ortaya çıktı. Xiaomi Watch Color adlı akıllı saat, hiç beklenmedik bir anda karşımıza çıkarak adeta sürpriz yaptı. Mi Watch'tan farklı olarak piyasaya sürülmeye hazırlanan Xiaomi Watch Color 1,39 inç 454×454 piksel renkli yuvarlak ekrana sahip olup, cihaz hakkında tüm detaylar ise 3 Ocak tarihi itibariyle resmi olarak sunulacak. Bu bilgilerin paylaşılmasından önce söz konusu saatin fiyatı ortaya çıktı. Konu ile ilgili sızan paylaşıma göre son derece şık bir tasarıma sahip olan akıllı saat modelinin 115 dolar fiyat etiketi ile karşımıza çıkması bekleniyor.

Xiaomi’den yeni akıllı saat sürprizi Watch Color!Xiaomi’den yeni akıllı saat sürprizi Watch Color!

Bu bilgilere göre fiyat performans oranı oldukça yüksek olacak beklentisini oluşturan Xiaomi Watch Color, yuvarlar kasalı saat severler için oldukça memnun edici bir saat olacak gibi gözüküyor. Cihaz yan tarafında iki adet fiziksel buton taşıyor. Su geçirmeme özelliğine sahip olan Xiaomi Watch Color, 420 mAh pil kapasitesi sayesinde yaklaşık 2 haftalık bir kullanım sunuyor. Detaylı aktivite takibi yapma özelliğine sahip olan Xiaomi'nin sürpriz akıllı saati, arka kısmında da optik bir nabız sensörüne sahiptir. Siyah ve gümüş renkli versiyonlara sahip olan akıllı saat, Bluetooth 5.0 LE, NFC ve GPS + GLONASS donanımlarıyla geliyor. 

Sürpriz saat Türkiye'de de satışa sunulacak mı?

Söz konusu ürün çıkışını genellikle olduğu gibi ilk olarak Çin'de yapacak diye düşünülüyor. Geçtiğimiz hafta içerisinde Mi Watch modelinin henüz ülkemizde olduğu gibi dünyada da satışa sunmayacaklarını açıklayan şirket, bu neden yeni akıllı saatini de şimdilik sunmayacak gibi gözüküyor. Fakat her zaman olan bir durum var ki o da, her iki saatin de resmi olmayan kaynaklar üzerinden ülkemize gelme ihtimalinin bulunmasıdır. 

 

 


5G destekli Xiaomi Black Shark 3 hakkında ilk detaylar geldi5G destekli Xiaomi Black Shark 3 hakkında ilk detaylar geldi
Xiaomi Mi Note 10, 108 MP'lik kamerasıyla kullanıcılara neler vaat ediyor?Xiaomi Mi Note 10, 108 MP'lik kamerasıyla kullanıcılara neler vaat ediyor?
Xiaomi amiral gemisi akıllı telefonlarını artık kendi fabrikasında üretecekXiaomi amiral gemisi akıllı telefonlarını artık kendi fabrikasında üretecek

PAYLAŞ