Fiyatı 24 TL Olan Steam Oyunu Kısa Süreliğine Ücretsiz Oldu - Haberler - indir.com

Fiyatı 24 TL Olan Steam Oyunu Kısa Süreliğine Ücretsiz Oldu

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 10 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-05-24 17:00:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Oyun

Son zamanlarda oyun sektöründe yaşanan hareketlilik sebebiyle Steam oyuncuları mutlu etmek adına kendi bünyesinde bulunan oyuncuları ücretsiz olarak sunuyor. Şimdi ise Humble Bundle'da ücretsiz olarak sunulan özel bir simülasyon oyunu ile karşı karşıyayız. Steam bünyesinde 24 TL'ye sunulan, simülasyon oyunları kategorisinde bulunan Jalopy, Humble Bundle'da tamamen ücretsiz bir şekilde oyuncuların beğenisine sunuyor. Son derece eğlenceli oyun yapısı ile dikkatleri üzerine toplamayı başaran Jalopy oyununu, oyun kütüphanenize ücret ödemeden ekleyerek bir oyun daha edinmiş olabilirsiniz. İlk etapta ücretli olan ve daha sonrasında ise ücretsiz olarak sunulan oyunlar son zamanlarda daha da artmıştır. Oyun kütüphanenizi zenginleştirmek isterseniz bu ücretsiz oyunları kaçırmamakta fayda vardır. 

Minskworks tarafından geliştirilen ve Excalibur Games tarafından sunulan Jalopy simülasyon oyunu, yenilikçi oyun yapıcı ve eğlenceli içerikleri ile oyuncuların dikkatini çekmeyi başaran eğlenceli bir oyun yapısına sahiptir. Simülasyon oyunları kategorisinde yer alan Jalopy oyununu indirip başladığınız anda hurda denilecek düzeyde bir araç ile oyuna başlayacak ve oyunda Doğu Berlin’den Türkiye’ye ilerleyen bir yolculuk içerisinde macera dolu anlar yaşayacaksınız. Çıkacağınız bu yolculuk esnasında başınıza türlü çeşit maceralar gelecek, farklı olaylar yaşayacak ve bunun sonunda da hedefe ulaşmaya çalışacaksınız.

Jalopy, Humble Bundle'da ücretsiz sunuluyor

Geçtiğimiz yılın Mart ayında sunulan Jalopy simülasyon oyununun en güzel özelliklerinden biri kesinlikle Türkçe dik desteğine sahip olmasıdır. Bunun yanı sıra aynı zamanda seyahat edebileceğiniz bölgeler arasında Türkiye'de yer alıyor. Özellikle ülkemizdeki oyuncular için son derece eğlenceli bir Türkiye yolculuğu sizi bekliyor. Fakat oyunun en önemli noktası nereye seyahat ettiğiniz değil, seyahat esnasında neler ile karşılaştığınızdır. Çünkü seyahat esnasında kullanacağınız araç son derece ski olup size yolculuk sırasında güçlük çıkaracaktır. Her an her yerde oynayabileceğiniz özel bir oyun olan Jalopy, taktiksel hamleler doğrultusunda hareket edeceğiniz içerikler üzerine kurulmuştur. Gideceğiniz bölgeye ulaşmak adına seyahate başladığınızda yaşayacaklarınızı önceden tahmin ederek buna göre bir önlem almaya çalışacaksınız. 

Steam oyun platformunda, 24 TL’ye oyuncuların beğenisine sunulmakta olan Jalopy simülasyon oyunu, Humble Bundle platformunda kısa süreliğine ücretsiz bir şekilde sunuluyor. Oyun kütüphanenizi zenginleştirmek isterseniz sizde Jalopy, oyununu anında kütüphanenize ekleyebilir ve farklı türde bir oyun deneyimi yaşayabilirsiniz. Daha fazla beklemeden sizde Humble Bundle'ın sitesine giriş yapın ve oyunu indirin. Oyun kısa bir süreliğine ücretsiz olarak sunuluyor. Bu sebeple süre dolmadan indirirseniz uzun süre vakit geçirebileceğiniz özel bir oyuna sahip olmuş olursunuz. Görsel açıdan da oldukça farklı bir görüntü sunan Jalopy, dünyasında seyahatiniz esnasında arabanız bozulabilir, karşınıza farklı engeller çıkabilir ve bununla beraber yolculuğunuza zarar verecek birçok durum ile karşılaşabilirsiniz. Bu durumların üstesinden gelmek için dikkatini toplamalı ve Jalopy oyununun sonuna kadar ilerleyen oyuncu olarak adınızı tarihe yazdırmalısınız. Yolculuk için farklı bölgelere de seyahat edebilir ve buralarda da bambaşka bir deneyim yaşamanın keyfini çıkarabilirsiniz. Jalopy, ücretsizken sizde hemen bu oyunda yerinizi alabilirsiniz. 





PAYLAŞ