Fiyat Performans Ürünü Samsung Galaxy J7 Max Özellikleri Gözüktü - Haberler - indir.com

Fiyat Performans Ürünü Samsung Galaxy J7 Max Özellikleri Gözüktü

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 44 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-05-17 18:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Güney Koreli akıllı telefon üreticisi Samsung amiral gemisi segmentinde Galaxy S8 serisi ile yoluna devam ediyor. Son zamanlarda çıkan haberler ile Note serinin yeni üyesi gelmesi beklenirken diğer yandan orta seviye akıllı telefonlar ile de başarısını sürdürmeye devam ediyor. Özellikle başarılı orta segment akıllı telefon modelleri ile dikkatleri çeken şirket yüksek satış rakamlarına bu modelleri ile de ulaşabiliyor. Şimdi ise orta ' üst seviye arası segmente oynayabilecek olan yeni bir Galaxy J7 Max modelinin tasarım ve özellik detayları ortaya çıktı. Tasarım noktasında genel Galaxy çizgilerini koruyan yeni J7 Max modeli teknik özellikler bakımından kullanıcıları hoş tutacağa benziyor.

Özellikle orta seviye Galaxy serileri ile fiyat performans olarak ürünler sunmaya devam eden Samsung, şimdi J7 ve J7 Prime modelleri sonrasında bir diğer yeni modeli J7'nin teknik detayları ve cihaz görünümü sızdırılmış durumda. Tasarım anlamında Galaxy J7 Max modeli fazla bir değişkenlik göstermesede teknik özellikler bakımından kullanıcıları tatmin edeceğe benziyor. Samsung, Galaxy J7 Max modelinde 5.7 inç büyüklüğe sahip 1080p Full HD çözünürlüklü TFT bir ekran kullanmış durumda. Bu ekran ile beraber 1.6 GHz hızda çalışan sekiz çekirdekli MediaTek MT6757V işlemcisi kullanılıyor.

4 GB RAM ve 32 GB dahili depolamanın yer verildiği modelin ön yüzeyinde 13 megapiksel değerinde F1.7 diyafram açıklığına sahip kamera ve arka yüzeyde ise yine 13 megapiksellik bir kamera bulunuyor. Her iki yüzeyde de led flaşın olduğunu ve 3300 mAh batarya büyüklüğü ile geldiğini belirtelim. Samsun Galaxy J7 Max modeli kutu içerisinden Android 7.0 Nougat işletim sistemi ile çıkıyor. Siyah ve Altın renk seçeneklerine sahip olarak gelecek olan Galaxy J7 Max modelinin 311 dolar civarı fiyat etiketi ile Haziran ayında Amerika üzerinde satışa çıkması bekleniyor. Uygun fiyatlı iyi performans verebilecek bir cihaz arayanlar bu modeli tercih edebilirler.





PAYLAŞ