Fiyat Performans En İyi 5 Akıllı Telefon - Haberler - indir.com

Fiyat Performans En İyi 5 Akıllı Telefon

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-04-20 13:01:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Piyasada yer alan akıllı telefon üreticileri amiral gemisi modellerinde en güçlü işlemciyi tercih ettikleri için genelde bu cihazlar üst seviye fiyat etiketlerine sahip oluyorlar. Ancak orta seviye işlemcili modellerin daha çok fiyat performans ürünleri olduğunu görüyoruz. Fiyat performans denildiği zaman akla gelen ilk üreticiler ise Çinli telefon üreticileri oluyor. Çin’de daha çok tercih edilen MediaTek işlemcili akıllı telefonlar sahip oldukları orta seviye performans ile en iyi fiyat segmentini sunabiliyorlar. Bizde sizlere bu içeriğimizde fiyat performans en iyi olan MediaTek işlemcili akıllı telefonları derledik.

En İyi Fiyat Performans Akıllı Telefonlar

Redmi 6A

Xiaominin giriş ve orta segment modelleri arasında yer alan Redmi 6A cihazı oldukça iyi özellikler sunmayı başarıyor. Gücünü Helio A22 işlemcisinden alan bu model daha çok düşük performans arayan günlük kullanımlar için fazlasıyla yeterli bir yapı sunmayı başarıyor. 12 nm üretim işlemciye sahip olan bu cihaz Snapdragon 450 işlemci seviyelerinde bir performans sergileyebilir diyebiliriz. Diğer donanım özellikleri tarafında ise 16 GB hafıza, 2 GB RAM ve 5.4 inçlik 720p HD bir ekran görüyoruz. Ayrıca modelde 13 megapiksel ana ve 5 megapiksel ise ön kamera yer alıyor.

Redmi 6

Yine bir Xiaomi model olan Redmi 6 güzel bir fiyat performans alternatifi olarak karşımıza çıkıyor. Xiaomi’nin genel fiyat politikası fiyat performans üzerine kurulu olduğu için birçok modeli tercih edilebilir konumda bulunuyor. MediaTek işlemciye sahip Redmi 6 modelinde Helio P22 model işlemciyi görüyoruz. 4 GB 32 GB depolama ve 3 GB ile 32/64 GB depolama seçeneklerine sahip olan bu model yine 5.4 inçlik 720p HD bir ekran ile geliyor. 18:9 en boy sunan bu cihazın arka yüzeyinde parmak izi tarayıcısı da yer alıyor.

Model 6A cihazına göre kamera tarafında bir fark gösteriyor. Bu noktada 12 ve 5 megapiksel olarak çift kameraya sahip olurken ön tarafta ise 5 megapikseli görüyoruz. Cihazın ülkemizde ise 1400 TL seviyelerinde bulunabileceğini ifade edelim.

LG Q7

Listenin güçlü fiyat performans ürünlerinden olan LG’nin bu modelinde MT6750S işlemcisini görüyoruz. 3 GB RAM 32 GB dahili depolamaya sahip olan cihazda 3000 mAh’lik bir batarya görüyoruz. Parmak izi okuyucusunun arka yüzeyde yer alan bu modelde 13 megapiksel arka 8 megapiksel ise ön kamera görüyoruz. Ekran tarafında ise 5.5 inç FHD+ çözünürlük bizleri karşılıyor.

Nokia 3.1

HDM Global çatısı altında modellerini duyurmaya devam eden Nokia’nın yeni cihazlarından olan 3.1 modeli fiyat performans yapısı sunuyor. Sekiz çekirdekli MT6750 işlemci ile gelen bu modelde 2 GB RAM ve 16 GB dahili depolama görüyoruz. 13 megapiksel arka 8 megapiksel ise ön kamera gördüğümüz bu model 5.2 inçlik HD bir ekrana sahip olarak geliyor. Ayrıca bu cihaz Type-C giriş ve NFC teknolojileri ile de dikkat çekiyor.

Oppo F9

Çinli üreticilerden olan Oppo’nun bu modeli şık tasarımı ile dikkat çekiyor. 6.3 inçlik FHD+ bir çözünürlük görüyoruz. Helio P60 işlemciye sahip olan bu modelin 4 GB / 6 GB RAM ve 64 GB depolama seçeneklere sahip versiyonları görüyoruz. Hızlı şarj desteğine de sahip olan model arka yüzeyinde 16 + 2 megapiksellik çift kamera yapısına sahip durumda. Ön yüzeyde ise cihazda 25 megapiksellik bir kamera bulunuyor.





PAYLAŞ