Fitbit Türkiye için Bilkom'la anlaştı - Haberler - indir.com

Fitbit Türkiye için Bilkom'la anlaştı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 58 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-02-14 12:01:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Giyilebilir Teknoloji

Dün düzenlenen bir basın toplantısıyla Fibit’in yeni distribütörü açıklandı. Basın toplantısında yapılan açıklamalara göre Fibit’in Türkiye’deki yetkili distribütörü Bilkom oldu!

Geçtiğimiz sene Kasım ayında 2.1 milyar dolar karşılığında Google çatısı altına giren Fitbit giyilebilir teknolojisi pazarının en önemli oyuncuları arasında yer alıyor. Türkiye’ye giriş yapması beklenen markanın ülkemizdeki distribütörü nihayet belli oldu.

Google beklenildiği gibi Fitbit'i satın aldıGoogle beklenildiği gibi Fitbit'i satın aldı

Konu hakkındaki detayların açıklanması için düzenlenen basın toplantısında dünyanın önemli giyilebilir cihaz üreticilerinden Fitbit’in Türkiye’deki yetkili distribütörü Bilkom olduğu açıklandı. Giyilebilir teknolojinin aranan isimlerden olan Fitbit global pazarda 100’den fazla ülkede 39 bin perakende mağazası bulunuyor. Bugüne dek binlerce ürünü tüketiciyle buluşturan üretici markanın ülkemizdeki satışlarından Bilkom yetkili olacak.

Dünya devi markaların distribütörlüğünü daha öncede üstlenen Bilkom hali hazırda Apple, Huawei, Asus, Alcatel, DJI, Naztech, Hypergear, Celly, TCL ve Fitbit gibi önemli markalarında yetkilisi. Bu anlaşmayla birlikte Fitbit’in en yeni ürünlerinden Fitbit Versa 2 1 Mart 2020 tarihinden itibaren Türkiye’de satışta olacak. 1.499 TL fiyat etiketine sahip olacak cihaz Bilkom güvencesine sahip olacak.

Fitbit cihazları Türkiye'ye geliyor!

Giyilebilir teknolojiyle olan ilginin günden güne arttığını açıklayan belirten Bilkom Genel Müdürü Fikret Ballıkaya, şirket olarak tüketicilerinin teknolojiyle hayatlarını kolaylaştırmaya çalıştıklarını dile getirdi.

Fitbit cihazları artık kandaki oksijen oranını takip edebilecek

Bunun için yeni bir anlaşmayla giyilebilir teknolojinin lideri olan Fitbit’le anlaşma sağlayarak fitness ve sağlık odaklı çalışmalarını bir adım daha ileri taşıdıklarını açıklayan Ballıkaya, sağlıklı yaşam tutkunları için Fitbit’i Fitbit’i portföylerine katmaktan mutlu olduklarını da sözlerine ekledi.

 


Google ve Facebook, Fitbit'i satın almak için yarışa girmiş!Google ve Facebook, Fitbit'i satın almak için yarışa girmiş!
Fitbit cihazları artık grip salgınlarını tahmin ediyorFitbit cihazları artık grip salgınlarını tahmin ediyor

PAYLAŞ