Fitbit Luxe bilekliği tanıtıldı: Özellikleri ve fiyatı - Haberler - indir.com

Fitbit Luxe bilekliği tanıtıldı: Özellikleri ve fiyatı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 41 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-04-20 17:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Giyilebilir ürün pazarının büyük şirketlerinden birisi olan FitBit, ürün yelpazesini genişletmeye devam ediyor. Şimdi ise aktivite takip bilekliği olan Fixbit Luxe modeli tanıtıldı. Fitbit Luxe, Roland Quandt tarafından geçtiğimiz hafta sızdırılmıştı. Şirket şimdi ise ürünün beklentilerini karşıladı ve resmi olarak tanıtılarak fiyat ve özellikleri belli oldu. Baktığımız zaman silikon kayış kullanan ve genel olarak ince gövdeye sahip olan Luxe modelin, bünyesinde renkli bir OLED ekran ile geliyor. Metal gövdesi ile hem Premium hissiyatı artıran ve hem de sağlamlığı yüksek olan bu ürün, tasarımsal olarak devrim yapmasa da, şık bir yapı ile geldiğini belirtelim.

Fitbit Luxe resmi olarak tanıtıldı

Google Fitbit rekabet endişeleri üzerine taahhütte bulunduGoogle Fitbit rekabet endişeleri üzerine taahhütte bulundu

7/24 takılması amacı ile tasarlanan Luxe modeli, kayış değiştirmeye izin veriyor. Şirket bu noktada tam 100 dolara çıkan metal kayış seçenekleri de sunuyor. Her alanda spor ve aktivite takibi yapabilen Fitbit Luxe, üzerinde herhangi bir fiziksel buton bulundurmuyor. Bunun yerine ise ekran üzerinden tam dokunmatik bir panel ile yönetiliyor. iOS ve Android platformları ile uyumlu olan bu ürün, GPS’e sahip olmazken, GPS verisi direkt olarak bağlı telefondan alınıyor. Nabız takibi yapılabilen bu modelin ileride SpO2 kandaki oksijen oranını ölçebilir hale gelmesi de belirtiliyor.

Aktivite takip bilekliği pazarı doyma noktasına gelmişken, seçenekler artmaya devam ediyor. Bu pazarın son dönemde en çok dikkat çeken model ise Xiaomi Mi Band 6 olmuştu. İleri dönemde Türkiye pazarında resmi olarak da harantili satılacak bu bileklik, isterseniz şu an yurt dışından da olsa Türkiye’de elde edilebiliyor. Xiaomi Mi Band 6 özellikle büyüyen ekranı ile oldukça fazla ses getiriyor. Fitbit Luxe modelini pazarda 150 dolarlık fiyat etiketi ile satışta göreceğiz.


Giyilebilir Teknoloji Devi Fitbit, Google çatısı altına girdiGiyilebilir Teknoloji Devi Fitbit, Google çatısı altına girdi
Fitbit Ace 3 resmi olarak tanıtıldıFitbit Ace 3 resmi olarak tanıtıldı

PAYLAŞ