Fitbit ile Sağlıklı Yaşama Merhaba! - Haberler - indir.com

Fitbit ile Sağlıklı Yaşama Merhaba!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 56 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Akıllı bileklik sektörünün ilk temsilcilerinden birisi olan Fitbit, kullanıcılarının aktivite ve yeme alışkanlıklarını mobil cihazları üzerinden takip edebilmelerini sağlayacak Fitbit adlı mobil uygulamasını resmen yayınladı.

Geniş kapsamlı bir aktivite takip edici olarak uygulama mağazalarında yerini alan sağlık ve spor uygulaması Fitbit, Fitbit Flex ve Fitbit One akıllı bileklikleri üzerinden elde edilen verilerin mobil cihazlardan görüntülenmesini sağlıyor.

Fitbit

Kullanıcıların sağlık durumunu detaylı grafikler üzerinden gösterebilen uygulama, günlük adım sayısı ve yakılan kalori miktarı gibi fiziksel aktivite takibi yapılmasının yanı sıra yeme alışkanlıklarının da düzenli bir şekilde takip edilmesine imkan tanıyor.

Fitbit markalı akıllı bileklik sahipleri uygulamayı üyelik kaydı oluşturduktan sonra girecekleri boy ve kilo gibi kişisel bilgiler sayesinde kullanabiliyor. Ayrıca kullanıcılar kendilerini motive etmek için günlük, haftalık ve aylık hedefler belirleyebiliyorlar. Ulaşılan hedeflere göre de rozet ödülleri kazanabiliyorlar.

Fitbit

Özellikle kilo vererek fit bir vücuda ve sağlıklı bir yaşama sahip olmak isteyen mobil kullanıcılar için önereceğimiz Fitbit uygulamasını, aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla Android, iOS, Windows Phone ve Windows 8.1 işletim sistemine sahip cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Editörü Notu:

- Uygulamanın Windows Phone sürümü sadece Lumia Cyan güncellemesi almış Windows Phone 8.1 işletim sistemli Nokia Lumia cihazlarda kullanılabiliyor.

- Windows 8.1 bilgisayar ve tablet kullanıcıları aktivite verilerini görüntülemek içinse bileklik yanında gelen USB Dongle kablosunu kullanmak zorundalar.





PAYLAŞ