Fitbit Charge 5 Tanıtıldı - Haberler - indir.com

Fitbit Charge 5 Tanıtıldı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-08-26 19:30:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Giyilebilir Teknoloji

Uzun zamandan beri farklı iddialar ile gündemde yer alan Fitbit Charge 5, Google tarafından resmen duyuruldu.

Google tarafından tanıtımı yapılan Fitbit Charge 5, önceki serideki modellere göre çok daha farklı ve renkli. Serinin ilk renkli ekrana sahip modeli olarak dikkat çeken yeni Fitbit Charge 5, üstelik 7 güne kadar kesintisiz bir pil ömrü ile oldukça iddialı. Yeni ürünü satın alan tüm kullanıcılara, 6 aylık Fitbit Premium üyeliği hediye edileceğini de duyuran Google, yeni model ile adeta sınırları zorladı.

Yeni Model Fitbit Charge 5 Özellikleri Neler?

Yine modellerde sağlık alanına çok daha fazla önem veren Google, özel sensörlere daha fazla yer vermiş. Bu bakımdan kullanıcıların günlük hazırlık bölümü altında gün içerisinde yapmayı planladığı etkinliklere yer vermesi ve gün boyunca da hedeflerine ulaşıp ulaşmadığını kontrol etmesi mümkün. Etkinlik sırasında yorgunluk, kalp atış hızı değişkenliği ve uyku durumuna göre çeşitli verileri takip eden yeni modeller, böylece kapsamlı bir analiz yapıyor ve günlük egzersiz planlarının oluşturulmasına katkı sağlıyor.

Çeşitli marka ve uzmanlar ile yapılan ortak çalışma kapsamında kullanıcılar 300 farklı meditasyon ve farkındalık seansına erişme şansına sahip oluyor. Fitbit Charge 5 ile ateş ölçümü, solunum hızı, kalp atış hızı ve takibi, atriyal fibrilasyon takibi ve EKG takibi yapılabiliyor. Böylece kullanıcıların genel sağlık durumu cihazlarla takip edilebilecek.

Fitbit Charge 5 Fiyatı Ne Kadar?

Yapılan tanıtıma göre yeni modeli satın almak isteyen kullanıcıları 179 dolarlık bir etiket fiyatı bekliyor. 5 farklı renk ve kayış kombinasyonlarına sahip olan yeni ürün, böylece kişiselleştirilebilir yapısıyla da dikkat çekiyor. Tanıtımda en çok merak edilen detaylardan birisi satışa çıkacak bölgeler olsa da Google resmi olarak bu konuda herhangi bir bilgi paylaşmadı. Ancak önümüzdeki günlerde online olarak satışa çıkacak olan cihaz için desteklenen bölgelerin de açıklanması bekleniyor. 

Ürün sonbahar ayları itibariyle resmen satışa çıkacak. Ayrı olarak bant satın almasını da destekleyen yeni ürünler, böylece farklı kayışlarla da kullanılabilecek. Fitbit Charge 5 için yapılan tanıtım şöyle;





PAYLAŞ