Fitbit Charge 4'ün tanıtım videosu sızdırıldı! - Haberler - indir.com

Fitbit Charge 4'ün tanıtım videosu sızdırıldı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 41 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-31 09:31:01
Editör : Onur Köse
Kategori : Sosyal Medya

Giyilebilir teknoloji üreticisi olan Fitbit şirketinin gelecek modeli olan Charge 4’ün tanıtım videosu Twitter üzerinde yayınlandı. Paylaşılan video ile beraber yeni Fitbit Charge 4 modelinde önceki cihazda olmayan GPS gibi bazı yeni özellikler bulunuyor. Bir Twitter kullanıcısı tarafından paylaşılan tanıtım videosu yeni Fitbit cihazının yakında geleceğini gösteriyor. Felemenkçe yayınlanan bu sızıntı videosu teknoloji tutkunlarını oldukça heyecanlandırıyor. Öyle ki Fitbit Charge 4’ün bir önceki modele göre daha iddialı özellikler ile geleceği gözüküyor.

Yayınlanan söz konusu video içerisindeki bilgilere göre Fitbit Charge 4, bir önceki modeldeki eksiklik olan GPS özelliğine sahip olarak piyasaya giriş yapacak. Kullanıcıların kendi koşuları, bisiklet gezileri ve daha birçok yolculuğunu GPS ile izlemesi sağlanacak.

Fitbit cihazları artık kandaki oksijen oranını takip edebilecekFitbit cihazları artık kandaki oksijen oranını takip edebilecek

Fitbit Charge 4 yeni teknoloji ve özellikler ile geliyor

 

Fitbit Charge 4 pic.twitter.com/TaJGV2otkp — Roland Quandt (@rquandt) March 27, 2020

 

Tanıtım videosundaki detaylara göre model Fitbit Pay ödemeleri için NTF özelliğine de sahip olması bekleniyor. Uyku, yüzme, egzersiz takibi ve bildirim alma gibi birçok yetenek Fitbit Charge 4 modelinde de bulunacak. Su altında 50 metreye kadar dayanıklılık sağlayacak olan Fitbit Charge 4 modelinin ne kadar süre egzersiz yapıldığını gösteren yeni fitness özellikleri de olacak. Diğer yandan Google özelliklerine sahip olup olmayacağı ise henüz bilinmiyor. Fitbit Charge 4 modelinin 149 euro fiyat etiketiyle satışa çıkması bekleniyor. Daha fazla kayışa sahip olan Fitbit Charge 4 SE modelinin ise 169 Euro fiyata sahip olması bekleniyor.

Avrupa fiyatları bu şekilde olurken Amerika’da da benzeri fiyatla satışta olması bekleniyor. Modelin şuan için ne zaman satışa sunulacağı bilinmezken, ülkemiz fiyatı da henüz belli olmuş değil.


Fitbit cihazları artık grip salgınlarını tahmin ediyorFitbit cihazları artık grip salgınlarını tahmin ediyor
Fitbit Türkiye için Bilkom'la anlaştıFitbit Türkiye için Bilkom'la anlaştı

PAYLAŞ