Fitbit Charge 4'e yeni gelen önemli özellikler - Haberler - indir.com

Fitbit Charge 4'e yeni gelen önemli özellikler

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 57 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-14 22:01:03
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Giyilebilir teknoloji ürünlerini üreten en önemli firmalardan biri olan Fitbit imzalı gelişmiş düzeyde akıllı bileklik Fitbit Charge 4, önemli bir yazılım güncellemesiyle kullanıcıların karşısında. Akıllı bileklik Fitbit Charge 4, geçtiğimiz hafta itibariyle Türkiye'de de satışı gerçekleştirilen bir modeldir. Adeta bir akıllı sat gibi de olan bu ürün, kullanıcının nabzını ölçüyor, uyku takibi sistemini kullanıyor ve yerleşik olarak da GPS özelliğine sahiptir. Bu son iki özellik ile ilgili bu ürüne son derece güzel bir güncelleme yapıldı. Bu güncelleme ile beraber Charge 4 ilk olarak dinamik GPS altyapısına sahip oldu. Dinamik GPS özelliği sayesinde Cgarge 4 telefonunuz yakınınızdaysa onunda GPS'i kullanılıyor. Fakat telefonunuz uzaktaysa otomatik olarak kendi GPS'ine geçiş yapılıyor. 

Bu pil ömrünü artırmak için kullanılan ürün, aynı zamanda akılı uyandırma özelliğine de kavuşmuş durumdadır. Bu ilginç özellik uyku takibi verileri üzeri üzerinde çalışıyor ve kişileri olabilecek en iddialı (en çok dinlenen) anda uyandırıyor. Cihaza yapılan son güncelleme ile bazı hatalarından da kurtulan bu ürün, artık daha da gelişmiş bir seçenek konumunda yer alıyor. 

Fitbit Charge 4'ün tanıtım videosu sızdırıldı!Fitbit Charge 4'ün tanıtım videosu sızdırıldı!

Fitbit Charge 4 akıllı bileklik için bilinmesi gereken ekstra bilgiler

1.099 TL Türkiye fiyatına sahip olan Fitbit Charge 4, hatırlamak adına bünyesinde renksiz bir dokunmatik ekran ile kullanıcıların karşısına çıkıyor. Su geçirmeyen yapısı ve son derece şık tasarımlı olan bu model, cep telefonunuza gelen mesajları gösterebiliyor ve müzik kontrolü ile de kullanıcıların dikkatini çekmeyi başarıyor. Bunun yanı sıra ürün spor esnasında da sizin yanınızda oluyor. Her kalemde aktivite takibi yapabiliyor ve yapılan sporları otomatik belirleyebiliyor. Ürünün mesaj ve müzik kontrolü özelliğinden faydalanmak için herhangi bir cihazınıza bağlı olması gerekir. Normalde 7 gün, sürekli GPS’le ise 5 saatlik bir pil ömrü bulunan akıllı bileklik Charge 4, Fitbit Pay desteğini de taşıyor. 


Merakla beklenen Fitbit Charge 4 tanıtıldı!Merakla beklenen Fitbit Charge 4 tanıtıldı!
Fitbit Charge 4 akıllı bileklik Türkiye’de satışa çıktıFitbit Charge 4 akıllı bileklik Türkiye’de satışa çıktı

PAYLAŞ