FitBit akıllı saatler Google Asistan ile daha uyumlu hale geliyor - Haberler - indir.com

FitBit akıllı saatler Google Asistan ile daha uyumlu hale geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 50 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-06-03 15:00:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Akıllı saat ve giyilebilir teknolojide önde olan marka Fitbit, yeni akıllı saatlerini güncelleme ile beraber Google Asistan verimliliğini artıracak. Bu yeni güncelleme cihazlara bazı yeni özellikler ekleyecek. Teknoloji markası Google, Fitbit’i satın aldığı günden beri sürekli olarak güncelleyerek yeni özellikler ve cihazın verimliliğini artırmaya devam ediyor. Bu yeni güncelleme sayesinde Fitbit üzerinden Google Asistan ile etkileşime geçebileceksiniz. Google, Fitbit cihazlarda Google Asistan desteğini genişletmeyi hedefliyor. Yeni güncellemeler ile saatlere yenilikler kazandırmaya devam ediyor.

Fitbit Sense ve Versa 3 üzerinden Google Asistan ile konuşulabilecek

Fitbit Luxe bilekliği tanıtıldı: Özellikleri ve fiyatıFitbit Luxe bilekliği tanıtıldı: Özellikleri ve fiyatı

Fitbit’e Google Asistan ile konuştuğunuzda sesli yanıtlar veren Sense ve Versa 3 güncellemeleri geldi. Diğer yandan modele gelen güncelleme ile kan oksijen izlemesi de kullanıma sunuldu. Güncelleme Versa 3 sahipleri için daha kolay saat kadranı yenilikleri ve kalp atış hızı uyarıları da getiriyor. Artık kullanıcılar Google Asistan’a komut verdiğiniz zaman Fitbit saatiniz de karşılık verebiliyor. Bu özellik istediğiniz gibi açılır kapanır olurken, Fitbit için gelen güncelleme sadece Google Asistan ile sınırlı kalmıyor. Artık kandaki oksijen değerinizi de Fitbit saatiniz ile görebileceksiniz.

Kan oksijen değerinizi telefonda yer alan uygulama değil, saatinizdeki Bugün panosunda kolay bir şekilde görebileceksiniz. Yüksek ve düşük kalp atış hızı uyarıları artık Versa 3 ile de geliyor. Yeni güncelleme ile saat kadranının değiştirmek için kadrana uzun süre basmanız yeterli olacaktır. Karşınıza gelen 5 kadrandan birini seçebileceksiniz. Bu özelliğin Apple Watch’dan tanıdık olduğunu da belirtelim. Hali hazırda bir akıllı saat kullanıcısı iseniz Fitbit’in kavuştuğu bu yeni özellikler size dikkat çekici gelmeyebilir. Google yenilikleri ile Fitbit kullanıcılarını memnun etmeye ve cihazlarını güncel tutmaya devam ediyor. Bakalım yenilikler ile daha ne gibi özellikler sunulacak göreceğiz.


Google, Samsung ve Fitbit Wear için birleşiyor Google, Samsung ve Fitbit Wear için birleşiyor 
Fitbit uygulaması horlama tespiti yapacakFitbit uygulaması horlama tespiti yapacak

PAYLAŞ