Fitbit Ace 3 resmi olarak tanıtıldı - Haberler - indir.com

Fitbit Ace 3 resmi olarak tanıtıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 44 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-03-10 18:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Bazı giyilebilir teknoloji ürünleri ülkemizde de satılan Fitbit, ürün yelpazesini genişletmeye devam ediyor. Şimdi ise çocuk kullanıcıları hedef alan Fitbit Ace 3 modelini kütüphanesine eklemeye hazırlanıyor. Teknoloji pazarında giyilebilir teknoloji denildiği zaman akla gelen önde gelen isimlerden olan Fitbit, geçtiğimiz günlerde sızdırılan Fitbit Ace 3 modeli ile direkt olarak 6 yaş üstü çocukları hedef alıyor. Çocuklar kapsamında olan bu yeni ürün oldukça korunaklı bir şekilde tasarlanmış olarak geliyor. Farklı renk seçeneklerinee sahip olarak yan tarafında ana ekrana dönüş için büyük bir fiziksel buton yer alıyor.

Bünyesinde dokunmatik olarak kullanılabilen PMOLED ekran da yer alan bu ürün, birçok kalemde aktif olarak aktivite takibi gerçekleştirebiliyor. 8 günlük pil ömrüne sahip olan bu model uyku takibi de gerçekleştirebiliyor. Yurt dışı fiyatı 80 dolar seviyesinde olan Ace 3 modeli kullanıcıların aile içinde farklı aktivite  yarışmaları gerçekleştirmesine de olanak sağlıyor.

Google'ın Fitbit'i satın alması Avrupa Birliği'nden onay aldıGoogle'ın Fitbit'i satın alması Avrupa Birliği'nden onay aldı

Fitbit Ace 3 akıllı bileklik tanıtıldı

Fitbit bu yeni ürün ile evdeki çocukların daha aktif olmaları için motive ediyor. Günümüzde çocukların sürekli olarak bilgisayar, telefon ve tablet gibi cihazlar başında uzun süre hareketsiz vakitler geçirebiliyorlar. Ace 2 modeli Türkiye’de satışta olurken, muhtemel olarak Ace 3 modelinin de ülkemizde satışa sunulması bekleniyor. Fitbit Ace 3 modeli öncesinde şirketin Türkiye’de satışa sunduğu ürünlerden birisi de Fitbit Charge 4 olmuştu. 1099 TL fiyat etiketine sahip olan bu model renksiz dokunmatik bir ekran ile geliyor.

Su geçirmeyen şık yapılı bir model olan bu cihaz her alanda aktivite takibi gerçekleştirebiliyor. Bağlı telefonların bildirimlerini de gösteren bu model, mesaj gösterebilirken müzik kontrolü de gerçekleştirebiliyor. Charge 4 modelinde Fitbit Pay desteğinin de olduğunu belirtelim.


Google Fitbit rekabet endişeleri üzerine taahhütte bulunduGoogle Fitbit rekabet endişeleri üzerine taahhütte bulundu
Giyilebilir Teknoloji Devi Fitbit, Google çatısı altına girdiGiyilebilir Teknoloji Devi Fitbit, Google çatısı altına girdi

PAYLAŞ