Fırıldak Ailesi Oyunu 'Koş Sabri Koş' Oynanma Rekoru Kırdı - Haberler - indir.com

Fırıldak Ailesi Oyunu 'Koş Sabri Koş' Oynanma Rekoru Kırdı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Sosyal Medya

Türkiye'de yayınlanan ilk yerli komedi ve çizgi dizisi unvanına sahip olan Fırıldak Ailesi oyunu 'Koş Sabri Koş' yayınlandığı günden bu yana başarılı bir yükseliş göstererek hem indirilme hem de oynanma rekoruna imza attı.

Yaklaşık olarak 3 hafta önce 'Fırıldak Ailesi Oyunu 'Koş Sabri Koş'' başlıklı haberimizde Android sistemli cihazlar için yayınlandığını duyurduğumuz oyun, o günden bu yana oyun severlerin beğenisini kazanarak ilk iki haftada 13 bin kullanıcı tarafından indirildi. Geçen üç haftalık süre içerisinde 38 bin 948 kişi tarafından indirilen oyun toplamda 1 milyon 893 bin 155 kişi tarafından oynanarak rekor kırdı.

Koş Sabri Koş indir

Oyunda bulunan ana karakter Sabri'nin, Dürdane'nin yastık altında biriktirdiği altınlara göz dikerek peşine düşmesini konu alan oyunda, ailenin minik bireyi Tosun, Sabri'ye yardım ederken, Gültekin ve Orhan'da ona engel olmaya çalışarak Dürdane'ye yardım ediyorlar. Başarılı olduğunuz her seviyede farklı rozetleri de hak edebildiğiniz Koş Sabri Koş oyununda 'Bunu Yazan Tosun', 'Merdanesi Dım Dım Yar', 'Orhantır Strike', 'Aceminatör', 'Ustalatör' ve 'Orhankaya Vadisi' rozetlerini kazanabiliyorsunuz.

Grafi2000 Prodüksiyon tarafından oyun severlere sunulan Koş Sabri Koş oyununu ücretsiz olarak Android cihazınızda oynamak ve bu eğlenceli maceraya katılmak istiyorsanız, oyunu sitemiz üzerinden ücretsiz olarak cihazınıza indirebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ