Fırıldak Ailesi Oyunu 'Koş Sabri Koş' Facebook'a Geldi - Haberler - indir.com

Fırıldak Ailesi Oyunu 'Koş Sabri Koş' Facebook'a Geldi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Sosyal Medya

Yetişkinlere yönelik yerli komedi animasyon ve çizgi dizi Fırıldak Ailesi'nin 'Koş Sabri Koş' adındaki Android oyununu, geçen Ocak ayında yaptığımız bir haberle duyurmuştuk. Şimdi de oyun Facebook'da yayınlandı.

Android platformunda yayınlandıktan kısa bir süre sonra 1 milyon'un üzerinde oynanma rekoruna ulaşan yerli animasyon komedi dizisinin mobil oyunu Koş Sabri Koş şimdi de Facebook kullanıcıları için sosyal ağ üzerinde yerini aldı.

Koş Sabri Koş Facebook Oyunu

Facebook üzerinden oynama imkanı bulabileceğiniz oyundaki baş karakterimiz Sabri, Dürdane'nın yıllardır yastık altında saklayarak biriktirdiği altınların peşine düşmekte ve o altınları ele geçirmek için mücadele etmektedir. Sabri'ye yardım ederek, altınlara ulaşmasını sağlayacağınız oyunda, Gültekin ve Orhan'da size engel olmaya çalışmaktadır.

En yüksek puanı elde etmenizin amaçlandığı oyunun Android sürümünü aşağıdaki bağlantı aracılığıyla indirebileceğiniz gibi oyun kontrollerini mouse'unuz ile yapabileceğiniz Koş Sabri Koş Facebook oyununa da buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.





PAYLAŞ