Fırıldak Ailesi Oyunu 'Koş Sabri Koş' - Haberler - indir.com

Fırıldak Ailesi Oyunu 'Koş Sabri Koş'

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 16 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Grafi2000 Prodüksiyon tarafından hazırlanan, yetişkinlere yönelik yerli komedi animasyon ve çizgi dizi Fırıldak Ailesi'nin Android oyunu ''Koş Sabri Koş'' bugün Google Play Store'da yayınlandı.

Televizyon izleyicisi tarafından oldukça popüler olan ve son derece komik hikayelerin yer aldığı diziden kurgulanan oyundaki baş karakterimiz Sabri, Dürdane'nin yıllardır biriktirerek hep yastık altında sakladığı altınlarının peşine düşmekte ve o altınları ele geçirmek için mücadele etmektedir. Oyuncular bu mücadelede Sabri'ye yardım ederek altınları toplaması için onunla beraber koşacak ve en yüksek puanı elde etmeye çalışacaklar.

Oldukça kaliteli grafikleri ve Mario oyunu türündeki oynanışı ile tamamen ücretsiz olarak sunulan oyunda tabii ki Sabri'nin karşısına bazı engellerde çıkıyor. Özellikle oyuncular oyun içerisinde Gültekin ve Orhan'a çok dikkat etmeliler. Çünkü her ikisi de Sabri'ye engel olmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Şu an için sadece Android platformu için yayınlanan 'Koş Sabri Koş' , önümüzdeki günlerde iOS kullanıcıları için de Apple Store'da yerini alacak.

Eğer sizde bu eğlenceli oyunu cihazınıza indirmek ve Sabri'ye altınları toplamasında yardımcı olmak istiyorsanız hemen oyunu aşağıdaki bağlantıya tıklayarak cihazınıza indirebilirsiniz.





PAYLAŞ