Firefox'ta Tek Tıkla İstediğimiz Sitelere Ulaşabileceğiz! - Haberler - indir.com

Firefox'ta Tek Tıkla İstediğimiz Sitelere Ulaşabileceğiz!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 23 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Geçen hafta yaptığı açıklamayla Yahoo'yu varsayılan arama motoru olarak kullanmaya başlayacağını duyuran Mozilla Firefox, yeni bir özelliği daha kullanıcılara sunacak. Bu özellik sayesinde sadece tek bir tıklama yaparak istediğimiz sitelere ulaşabileceğiz.

Özellikle son dönemlerde Google Chrome'un gölgesinde kalan internet tarayıcısı Firefox, eski değerini yeniden kazanabilmek için yeni geliştirmeler yaparak yeni özellikleri kullanıcılarına sunmaya devam ediyor.

Firefox

Firma tarafından bugün açıklanan yeni özellik sayesinde Firefox kullanıcıları, istedikleri sitelere arama sonuçlarını beklemeye gerek kalmadan sadece tek tıklamayla hızlı bir şekilde ulaşabilecekleri gibi aynı zamanda istedikleri siteleri de bu özellik içerisine ekleyebilecekler.

Sık kullanılanlar sekmesine benzer bir özelliğe sahip olan yeni özellik kullanıcıların işlemleri daha hızlı yapabilmesini ve istedikleri sitelere saniyeler içerisinde ulaşabilmelerini amaçlıyor.

Firefox'u aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla Windows ve Mac bilgisayarınıza ya da Android cihazınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.





PAYLAŞ