Firefox ile Youtube videolarında ekran görüntüsü nasıl alınır? - Haberler - indir.com

Firefox ile Youtube videolarında ekran görüntüsü nasıl alınır?

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 0 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-15 23:05:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Donanım

YouTube videoları yüksek çözünürlükler ve Full HD gibi seçenekler sayesinde görüntü almak adına muhteşem bir seçenek sunuyor. Bu açıdan videolardan ekran görüntüsü almak istiyorsanız bu konuda yardımcı araçlara ihtiyacınız var. Bilgisayarlarda ekran görüntüsü almak için pek çok program bulunsa da özellikle YouTube gibi uygulamalar üzerinden ekran görüntüsü alınmak istendiğinde bazı detaylara dikkat etmek gerekiyor. Daha başarılı ve sorunsuz bir şekilde YouTube videolarında ekran görüntüsü almak adına en uygun çözümleri sizler için sunuyoruz.

YouTube Screenshot Button Yükleme

Eğer Mozilla Firefox kullanıyorsanız YouTube Screenshot Button, YouTube ekran görüntüsü almak adına en uygun seçeneklerden bir tanesi. Kurulum tamamlandıktan sonra tarayıcınızda çalışabilecek olan bu uygulama ile tek bir tıklama sayesinde ilgili ekranın görüntüsünü kolay bir şekilde aktarabilirsiniz.

Firefox Monitor ile verilerinizin çalınıp çalınmadığını öğrenebileceksinizFirefox Monitor ile verilerinizin çalınıp çalınmadığını öğrenebileceksiniz

Uygulamanın en önemli artılarından bir tanesi ise ekran görüntüsü alınan video ve videonun o anki süresi ile ilgili bilgileri de aktarması. Bu bakımdan kaliteli bir şekilde yüksek çözünürlüklü ekran görüntüsü almak istiyorsanız Mozilla tarayıcısı üzerinden ilgili eklentiyi kullanmanız oldukça yararlı olacaktır.

Diğer pek çok farklı araç hızlı bir şekilde geçişin olduğu videolarda çeşitli donmalar ya da ekran görüntüsünde bozukluklar yaratabildiğinden dolayı bu tip sadece YouTube’a özel olarak geliştirilen ekran görüntüsü alma uygulama ve eklentilerini kullanmanız çok daha iyi bir sonuç yaratacaktır. 

YouTube'un Kullanımını Kolaylaştıran 9 Gizlenmiş Özellik 


Yeni Firefox 63 Daha Güvenli!Yeni Firefox 63 Daha Güvenli!
Hayatınızı kolaylaştıracak 9 Firefox eklentisiHayatınızı kolaylaştıracak 9 Firefox eklentisi
Chrome, Firefox ve Safari'de DNS Önbelleği Nasıl Temizlenir?Chrome, Firefox ve Safari'de DNS Önbelleği Nasıl Temizlenir?

PAYLAŞ