Firefox için yeni bir güncelleme! - Haberler - indir.com

Firefox için yeni bir güncelleme!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 46 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-09-07 15:30:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Teknoloji

Birçok yeniliği mobil ve masaüstü kullanıcılarına sunan Mozilla, güncellemenin adını Firefox 62 Güncellemesi koydu.

Yeni bir güncelleme için uzun bir süredir çalışan Mozilla, Firefox kullanıcılarına bir takım yenilik sunan güncellemesini kullanıcıları için sundu. Uzun süreden beri üzerinde çalışılan güncellemede ciddi performans iyileştirmeleri, üçüncü taraf reklam izleyicilerini engellemesi ve karanlık mod ile ön plana çıkıyor. Birçok yeniliği mobil ve masaüstü kullanıcılarına sunan Mozilla, güncellemenin adını Firefox 62 Güncellemesi koydu. Yeni Firefox 62 güncellemesi sayesinde macOS sürümünde otomatik karanlık mod kullanıcıların beğenisine sunuluyor. Otomatik olarak etkinleştirilebilecek olan karanlık mod, kullanıcıların beğenisine sunulmuş durumda.

Mozilla yeni güncelleme ile birçok anlamda yeniliğe gitti.

Yeni güncelleme ile gelen tek yenilik elbette karanlık mod değil. Yer imleri, sekmeler ve şifrelerin cihazlar arasında eş zamanlanmasına olanak sağlayan Sync’in masaüstü sürümü ile beraber bağlantısı kesildiği zaman profilinizi temizlemek isteyip istemediğinizi sorarak size sunduğu bir diğer yenilikler oluyor. Bu en son saydığım yeni özellik sayesinde önemli bilgileriniz rahatlıkla korunabilecek.

Mozilla kullanıcılarının güvenliğini fazlasıyla önemsiyor

Yeni güncelleme hem Android işletim sistemi hem de iOS işletim sistemi için de geçerli olacak. Şirketin asıl amacı her zaman için kullanıcılarına en iyi internet deneyimi yaşatmak istediği olduğun söyleyen şirket, güven ve gizlilik onlar için her şey demek. Mozilla yeni güncelleme ile üçüncü taraf reklam izleyicilerini engelleyerek kullanıcılarının daha güvenli bir ortamda internet deneyimi yaşatmak istediğini vurguladı.





PAYLAŞ