Firefox, #Dünyakupası Maçlarını Tarayıcıya Taşıyor - Haberler - indir.com

Firefox, #Dünyakupası Maçlarını Tarayıcıya Taşıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Geçen gün yaptığımız haberle 30'ncu sürümünü yayınladığını duyurduğumuz popüler internet tarayıcısı Firefox, yaptığı duyuruyla 2014 Dünya Kupası gelişmelerinin tarayıcı üzerinden takip edilebileceğini açıkladı.

Özelleştirilebilir menüleri sayesinde daha kolay bir kullanım ve kişiselleştirme imkanı sunan Firefox, Goal.com sitesiyle yaptığı işbirliği sonucunda Goal.com araç çubuğu eklentisini kullanıcılarına sundu. Bu sayede de Brezilya'dan gelen futbol haberleriyle son dakika gelişmelerini tarayıcı üzerinden takip edebileceksiniz.

Firefox Goal.com

Firefox için Goal.com araç çubuğu linkiyle bilgisayarınızda Android için Firefox'ta Goal.com linkiyle de Android cihazlarınızda aktifleştireceğiniz kenar çubuğunu kullanarak Brezilya'daki flaş haberleri, özel makaleleri, gerçek zamanlı maç sonuçlarını alabileceğiniz gibi aynı zamanda turnuvanın her aşamasını tarayıcı üzerinden takip edebileceksiniz.

Bunun yanı sıra önemli haberleri otomatik olarak karşınıza getiren eklenti ayrıca istediğiniz maça tıklayarak yeni sekmede Goal.com Maç Merkezi'ni açarak ilgili bilgilere, oyuncuların istatistiklerine, puanlara ve anlık olarak yapılan yorumlara da ulaşmanızı sağlayacak.

Tarayıcı üzerinde görmek istemediğinizde kolay bir şekilde kenar çubuğunu gizleyebilir ya da devre dışı bırakabilirsiniz. Firefox'un son sürümü ile Goal.com'un mobil uygulamalarını aşağıdaki bağlantılar üzerinden indirebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ