Firefox 30 Yayınlandı - Haberler - indir.com

Firefox 30 Yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Yayınlanan her sürümüyle birlikte kullanıcılarına daha güvenli ve hızlı bir internet deneyimini yaşatan popüler internet tarayıcısı Firefox, 30'ncu sürümünü kullanıcıların indirmesine sundu.

Geçen ay yeni arayüzü ve yeni özellikleriyle beraber indirmeye sunulduğunu duyurduğumuz Firefox 29'dan sonra pek bir değişiklik göremediğimiz bu sürümde tarayıcı, bazı küçük iyileştirmelerin yanı sıra hata düzeltmeleriyle kullanıcılara sunuluyor.

Firefox 30 indir

Aldığımız bilgilere göre Mozilla, yeni ve kapsamlı değişiklikleri daha sonra yayınlayacağı Firefox 31 ve Firefox 32 sürümleri üzerinde yapacak. Firefox 30'da tek dikkat çeken yenilik ise; tarayıcı üzerine yüklediğiniz eklentileri siz aktif edene kadar kapalı durumda bekleyecek olmaları. 

Özellikle zararlı yazılımlar ve eklentilere karşı son derece güvenli bir koruma sağlayacak olan bu özellik sayesinde bilgisayarınızda bulunan kişisel bilgilere erişimin önü kapanmış oluyor.

Eklentiler çalışmadan önce neyin aktif olup olmayacağına siz karar verebilecek ve bu sayede de kişisel denetimlerinize dayalı bir internet tarayıcısı deneyimi yaşayabileceksiniz.

Sisteminizde mevcut olan Firefox eğer otomatik olarak kendisini güncellemediyse, Firefox 30'u aşağıdaki bağlantılar üzerinden güvenli bir şekilde indirerek bilgisayarınıza kurabilirsiniz.





PAYLAŞ