Firefox 29 Yeni Arayüzü ve Özellikleriyle Yayınlandı - Haberler - indir.com

Firefox 29 Yeni Arayüzü ve Özellikleriyle Yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 4 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Kullanıcıların internet deneyimini daha verimli hale getirmek için arayüzü yenilenen ve pek çok gelişmiş özellikleriyle birlikte güncellenen Firefox 29, bugün itibariyle yayınlanarak indirmeye sunuldu.

Mozilla'nın popüler internet tarayıcısı Firefox 29'da, eski sürümlerine göre daha yuvarlak çizgilere sahip sekme tasarımının yanı sıra sağ üst köşedeki menü altına yerleştirilmiş ayarlar menüsü ve gelişmiş özelliklerle birlikte internet kullanıcılarıyla buluştu.

Firefox 29

Arama ve adres çubuğunun birleştirildiği Firefox 29'da artık kullanıcılar hem aramalarını daha kolay bir şekilde yapabilecekleri hem de ulaşmak istedikleri web sitelerini tek bir araç çubuğunda birleştirerek, tarayıcıyı daha verimli bir halde kullanabilecekler.

Arayüzünün yenilendiğinden bahsettiğimiz tarayıcının sağ üst köşesindeki yeni menü üzerinden kullanıcılar, eklentilere, seçeneklere, gezinti geçmişine ve daha pek çok ayara hızlı bir şekilde ulaşabilecekleri gibi menü üzerinde bulunan özelleştirme seçeneğini kullanarak da istedikleri araçları sürükle bırak vasıtasıyla tarayıcının istedikleri herhangi bir bölümünde kolaylıkla kullanma imkanına da sahip olacaklar.

Firefox 29

Firefox 29 ile birlikte gelen tüm değişiklikleri ve yeniliklerle birlikte Mozilla, eski kullandığınız Firefox sürümünden pek çok yönden farklılıklar bulunan yeni tarayıcının kullanımını kolaylaştırmak adına tarayıcıyı ilk açtığınızda karşınıza gelecek olan bir kullanım kılavuzunu da sizlere sunuyor. Bu sayede de tarayıcıyı ilk kullanmaya başladığınız andan itibaren aklınıza takılan sorulara anında cevap bulma imkanına kavuşmuş oluyorsunuz.

Tüm bunlara ek olarak Firefox Sync adı verilen senkronizasyon özelliği de oldukça basit bir hale getirilmiş olan tarayıcı üzerinden Firefox hesabınızda kolaylıkla oturum açabileceğiniz gibi yer imleri, geçmiş bilgileri, sık kullanılanlar, en son çalıştığınız sekmeler ve daha fazlasını hesabınız ile senkronize ederek, farklı bilgisayarlar üzerinde oturum açtığınızda, işlerinize kaldığınız yerden devam edebiliyorsunuz.

Firefox 29

Eğer sizde koyu bir Firefox kullanıcıysanız hemen tarayıcınızı 29'ncu sürüme yükselterek, bahsettiğimiz tüm bu yenilik ve özelliklerden hemen faydalanmaya başlayabilir ve daha verimli bir internet deneyimi yaşayabilirsiniz.

Firefox 29 internet tarayıcısını aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla Mac ve Windows bilgisayarlarınıza indirebileceğiniz gibi ayrıca Android versiyonunu da mobil cihazınıza yükleyebilirsiniz.





PAYLAŞ