Firefox 28 Yayınlandı - Haberler - indir.com

Firefox 28 Yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 31 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Yazılım

Google Chrome ve Internet Explorer'dan sonra dünyanın en çok kullanılan internet tarayıcısı olan Mozilla Firefox'un 28' nci sürümünü beta olarak yayınlanarak kullanıcıların indirmesine sunuldu.

Hakkında herhangi bir resmi açıklamaya rastlayamadığımız Mozilla Firefox 28 için henüz kapsamlı bir bilgi bulunmuyor. Ancak yeni sürümde daha önceden yayınlanan beta versiyonlarda kullanıcıların karşılaştığı hataların giderildiği ve performans iyileştirmelerinin de yapıldığı tahmin ediliyor. Windows 8 ve Windows 8.1'de bulunan metro arayüz ile uyumlu bir şekilde tasarlanacağı daha önceden duyurulan Mozilla Firefox 28 için şirket bundan vazgeçmiş ve eski arayüzü üzerinde çalışmalarını sürdüreceğini belirtmişti.

Mozilla Firefox 28 indir

Beta olarak yayınlanan Firefox 28'de en dikkat çeken değişiklik ise bir önceki sürümde kullanıcıların karşılaştıkları ve sık yaşanan tarayıcı çökme sorununun ortadan kalkmış olması. Zira bu çökmelerden dolayı canı epeyce sıkılan kullanıcılar bundan sonra bu türdeki sorunlarla karşılaşmayacaklar.

Windows, Android ve Mac için güncellenen Mozilla Firefox 28'i aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilirsiniz.





PAYLAŞ