Fintech Girişimi Maslak Teknoloji Aş, Teknasyon’dan Yatırım Aldı - Haberler - indir.com

Fintech Girişimi Maslak Teknoloji Aş, Teknasyon’dan Yatırım Aldı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 17 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-08-28 00:31:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Teknasyon, Fintech girişimi Maslak Teknoloji AŞ’ye yatırım yaparak girişimi Rockads Global Büyüme Programı’na dahil etti.

Alper Akcan, Tolga Ulutaş ve Emre Hayretci tarafından bir yıl önce faaliyete geçirilen Maslak Teknoloji A.Ş. bankacılık alanında faaliyet gösteren çeşitli projeleriyle dikkat çekti. BaaS ve dijital bankacılık alanlarında Türkiye'nin yanı sıra Avrupa pazarında da yer almak isteyen şirket, önemli bir destek elde etti. 

Rockads global büyüme programına dâhil olan Maslak Teknoloji AŞ, aldığı maddi desteğin yanı sıra Avrupa pazarındaki gücünü arttırabilmek adına önemli bir programa dahil edildi. Program dahilinde şirket; pazarlama, müşteri hizmetleri ve yeni kullanıcı kazanımları gibi pek çok farklı kritik konuda destek elde edecek ve böylece tecrübeli ekipten alınacak bilgiler ile birlikte Maslak Teknoloji A.Ş hedeflerine bir adım daha yaklaşacak.

Yeni Yatırım ve Program Anlaşması Resmen Duyuruldu

Maslak Teknoloji AŞ ile Teknasyon arasında yapılan anlaşma, şirket temsilcilerinin katıldığı bir basın toplantısıyla resmen duyuruldu. 

Basın açıklamasında yeni yatırımın ve programın önemine değinen Maslak Teknoloji kurucu ortaklarından Alper Akcan, Teknasyon’dan aldıkları yatırım için; “Bu stratejik yatırımla beraber Maslak Teknoloji’nin bireysel alanda yaratacağı servislerin pazara sunulmasında çok daha dinamik ve hızlı yol alacağımıza inanıyoruz. Maslak Teknoloji’nin alanındaki bilgi ve tecrübesi Teknasyon’un gücüyle birleştiğinde global anlamda örnek gösterilecek bir başarı yakalayacağımıza güvenimiz tam” dedi.

Teknasyon CIO’su Onur Kurugöl  ise yaptıkları yatırım ile birlikte Maslak Teknoloji’nin pazardaki hedeflerine ulaşacağını vurgulayarak “Fintech çözümlerinin her gün hayatımızda daha çok yer edindiğini görüyor, bu alandaki girişimleri büyük bir ilgi ve merakla takip ediyoruz. Yüksek potansiyelli iş modeli ve tecrübeli kurucu ekibi ile Maslak Teknoloji’nin, Türkiye’den son dönemde çıkan başarı hikâyelerine bir başkasını ekleyeceğini umuyor; Rockads global büyüme programının da desteği ile hem yurt içinde hem de yurt dışında büyük başarılar elde edeceğine inanıyoruz. Bilgi birikimi ve tecrübesini kanıtlamış olan ekibimizle birlikte, ülkemiz içinden ve dışından başarılı bulduğumuz girişimleri global büyümelerinde desteklemeye ve start-up ekosistemine katkıda bulunmaya hız kesmeden devam edeceğiz” dedi.





PAYLAŞ