Final Fantasy VII Remake PS5 sürümü duyuruldu - Haberler - indir.com

Final Fantasy VII Remake PS5 sürümü duyuruldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 48 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-02-26 21:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Teknoloji şirketi Square Enix, geçtiğimiz yıl piyasaya sürdüğü Final Fantasy VII Remake’in PlayStation 5’e özel yeni bir sürümünü duyurdu. Final Fantasy VII Remake Intergrade olarak adlandırılan bu yeni yapım, konsol için yapılan iyileştirmeler haricinde yeni bir bölüm ile karaktere sahip olacak. Geçtiğimiz yıl “Final Fantasy VII Remake” adlı oyunu PlayStation 4 konsolları için yayınlayan Square Enix şirketi, oyunun PlayStation 5 için olan özel sürümünü de duyurdu. Final Fantasy VII Remake Intergrade olarak adlandırılan bu yeni sürüm, PlayStation 5’in sunduğu yüksek hızlı yükleme, 4K çözünürlük desteği ve daha iyi performans gibi standart özellikleri barındıracak. Ayrıca geliştirici ekip yeni oyunda sadece bunlara yer vermeyecek.

Square Enix açıklamalarına göre Final Fantasy VII Remake Intergrade, mevcut sürüme göre yeniliklere sahip olacak. Bu oyunda yepyeni karakterler ile beraber yeni bir bölüm oynanabilecek. Bu karakterin isminin Yuffie olacağı söylenirken, karakterin her zaman kullanılabileceği ifade ediliyor.

Sony, PS5 için önemli bir uyarıda bulunduSony, PS5 için önemli bir uyarıda bulundu

Final Fantasy VII Remake Intergrade’in PS5 sürümü duyuruldu

PlayStation 5 için piyasaya sürülen oyunların en merak edilen noktası ise PlayStation 4 sahipleri bu oyunlar için ekstra ödeme yapıp yapmayacağı konusu oluyor. Bu noktada ise şirket, Final Fantasy VII Remake’e sahip olan PlayStation 4 sahiplerinin herhangi bir ödeme yapmalarına gerek olmayacağını belirtiyor. Ancak Yuffie karakterinin kullanılabilir olacağı genişleme paketini satın almak için ise ekstra bir ödeme yapmak gerekiyor. Şirket ise bu ek paketin fiyatını henüz açıklama yapmış değil.

Square Enix tarafından yapılan açıklama kapsamında PlayStation 5 kullanıcıları için Final Fantasy VII Remake Intergrade oyunu 10 Haziran’da erişilebilir olacak. Oyunun grafik noktasında bir hayli gelişmiş ve iyileşmiş bir şekilde karşımıza çıkması bekleniyor. Bakalım oyun ne kadar ilgi alacak göreceğiz.  


PS5 ilk 4 haftasında 3.4 milyon sattıPS5 ilk 4 haftasında 3.4 milyon sattı
PS5 DualSense'te yeni bir sorun ortaya çıktıPS5 DualSense'te yeni bir sorun ortaya çıktı

PAYLAŞ